Erik Bojničan Regióny Kultúra

Cesta do minulosti OBRAZOM: Ľudia si užili dobový piknik v Hlohovci

Nedeľné popoludnie v Hlohovci si mohli návštevníci terás v Zámockej záhrade vychutnať vďaka dobovému pikniku. Pozrite si fotografie z podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Cesta do minulosti OBRAZOM: Ľudia si užili dobový piknik v Hlohovci
34
Galéria
Zdroj: Efraphoto

Návštevníci Zámockej záhrady, ktorí nevedeli o chystanom podujatí mohli mať pocit, akoby sa vrátili v čase. Konal sa tu totiž dobový piknik s názvom Gróf Erdődy pozýva s témou 20. a 30. rokov minulého storočia, ktorý zorganizovalo Občianske združenie Zámok Hlohovec.

Aj keď v úvode víkendu panovalo skôr chladné počasie, umúdrilo sa práve včas. Ľudia sa tak v hojnom počte vybrali vychutnať si nedeľné popoludnie na francúzske terasy pod hlohoveckým zámkom.

Počas podujatia panovala uvoľnená atmosféra a na svoje si mohol prísť každý. Pozornosť pútalo historické vozidlo, návštevníci v dobovom oblečení či detské hry, ktoré sa už tak často nevidia. Najmladší si užili napríklad skákanie vo vreci či vyskúšali ako sa kráča na chodúľoch.

Zdroj: Efraphoto

Zaujímavým spestrením bola i módna prehliadka a hudobné vystúpenie. Muzikanti zo Saxophone Syncopators svojou saxofónovou hudbou predviedli skutočné umenie, ktoré sa k takémuto podujatiu výborne hodilo. Mnohí návštevníci sa zhodli na tom, že by sa z dobového pikniku mohla do budúcna stať pekná tradícia.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť zábery z dobového pikniku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: Efraphoto

FOTO: Dobový piknik v Hlohovci prilákal množstvo návštevníkov
34
Galéria
Zdroj: Efraphoto
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM