Tlačové správy

Čo je to platforma WhitePress® a Content Premium?

V súčasnosti, keď je na trhu tak veľká konkurencia, je potrebné podniknúť také kroky, aby ste sa zviditeľnili, dali o sebe vedieť svojim zákazníkom a boli konkurencieschopní.

Ilustračný obrázok k článku Čo je to platforma WhitePress® a Content Premium?
Zdroj: Envato Elements

K tomu vám pomôže WhitePress® – Content marketingová platforma, vďaka ktorej bude o vás počuť nielen na tuzemskom, ale aj medzinárodnom trhu. Čo je WhitePress® a prečo by ste ho mali využiť?

Vďaka platforme WhitePress® bude o vás počuť

WhitePress® – Content marketingová platforma je určená nielen pre copywriterov, ale aj vydavateľov a inzerentov, ktorí chcú šíriť o svojich službách a produktoch povedomie. Vďaka platforme WhitePress® tak môžete inzerovať v súčasnosti už viac než na 45 000 webových stránok v rámci Európy a Južnej Ameriky, teda vo viac než 24 jazykoch. Hlavnou úlohou je najmä poskytnúť priestor na zverejnenie SEO alebo PR článkov na tých najvhodnejších webových stránkach z databázy v rámci krajiny, na ktorej chcete článok publikovať. Výhodou je, že ak nemáte svoj vlastný článok, môžete tiež využiť vhodného copywritera z databázy platformy. Ten vám článok pripraví a WhitePress® ho ďalej vydavateľovi predá a zverejní. K tomuto všetkému je potrebné sa len zadarmo zaregistrovať. Tým to však nekončí. Oproti iným platformám vám WhitePress® ponúka:

  • komplexný vyhľadávač vydavateľov,
  • prísnu kontrolu nad vydavateľmi, ktorí musia spĺňať pravidlá a objektívne kritériá,
  • umiestnenie SEO a PR článkov s garantovanou vysokou návštevnosťou,
  • inzerovanie článkov na všetkých trhoch z databázy,
  • 12-mesačné monitorovanie objednaných a publikovaných článkov,
  • poskytovanie štatistík o popularite vášho článku a overenie návštevnosti obsahu,
  • profesionálny zákaznícky servis a atraktívne ceny,
  • jednoduchú komunikáciu cez platformu WhitePress®.

Zvýšte svoje povedomie o značke s Content Premium

Content Premium je jedna zo služieb, ktorú vám WhitePress® ponúka. V súčasnosti v databáze platformy nájdete viac než 100 skúsených copywriterov v rámci Českej a Slovenskej republiky. Pokiaľ svoj PR alebo SEO článok nemáte, môžete využiť službu Content Premium. Buď si sami nájdete copywritera, ktorý vám článok pripraví alebo to necháte všetko na WhitePress®. Každý copywriter má vytvorený svoj vlastný profil so svojim portfóliom, v ktorom vidíte, akým konkrétnym oblastiam a témam sa venuje. Copywriterovi vytvoríte zadanie priamo cez platformu a tiež s ním o všetkom môžete komunikovať prostredníctvom správ. Celá komunikácia a využívanie služby Content Premium je veľmi jednoduché, pričom inzerent vidí cenu za copywriting priamo v systéme ešte pred objednaním textu. 

WhitePress® – to pravé miesto na získavanie výsledkov

Na dosahovanie úspešných výsledkov contentu marketingu je najskôr potrebné vedieť, kto je vaša cieľová skupina, ako sa k nej dostať a ako vôbec content marketing robiť. Vo WhitePress® máme databázu rôznych webových stránok na rôzne témy, na ktorých môžete články publikovať a tým osloviť svojich potenciálnych zákazníkov. Okrem toho vám WhitePress® – Content marketingová platforma pomôže s dosahovaním požadovaných výsledkov, keďže sa zameriava na:

  • integrovanie SEO a content marketingových aktivít,
  • zvyšovanie návštevnosti a generovanie leadov,
  • budovanie povedomia o značke alebo produkte,
  • zlepšovanie imidžu spoločnosti alebo osoby,
  • vzdelávanie zákazníkov v oblasti služieb,
  • podporu PR aktivít.

Všetky tieto služby môžete využiť aj vy, stačí využiť bezplatnú registráciu na platforme WhitePress® ešte dnes.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Whitepress
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM