Peter Klimant Krimi

Ďalší otrasný čin v Prešove: Dvojica mlátila mladíka v podchode stanice!

Mladý Prešovčan (26) na políciu nahlásil, že v podchode stanice došlo k jeho prepadu. Muži zákona hneď vyrazili do akcie. Do desiatich minút od nahlásenia zadržali dvoch podozrivých.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší otrasný čin v Prešove: Dvojica mlátila mladíka v podchode stanice!
Zdroj: TASR

V nedeľu krátko pred 22:00 h oznámil na linku 158 26-ročný Prešovčan, že bol prepadnutý v podchode prešovskej železničnej stanice.

„Keď poškodený v čase okolo 21:45 h prechádzal podchodom neznámy muž ho udrel päsťou do čela, následkom čoho spadol na zem. Následne ho jeden chytil zozadu za jeho ruky, ktoré mu držal za hlavou a druhý mu zatiaľ prehľadal vrecká nohavíc. Z nich vybral 17.- € a cigarety. Po tomto ho začali obaja biť a z krku mu strhli dve strieborné retiazky,“ uviedol krajský policajný hovorca Daniel Džobanik. Ten dodal, že muž neutrpel zranenia, ktoré by si vyžiadali lekárske ošetrenie, pričom krádežou mu vznikla škoda 67 eur.

Do desiatich minút od nahlásenia zadržali policajti prešovskej pohotovostnej motorizovanej jednotky dvoch podozrivých. Obaja boli následne vyšetrovateľom aj obvinení zo zločinu lúpeže. Obaja obvinení (17r. a 18r.) sú z Chminianskych Jakubovian, okr. Prešov, a po vykonaní potrebných úkonov boli umiestnení do cely policajného zaistenia aj s návrhom na väzbu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM