Lucia Lauková Krimi

Desivé nešťastie pri Trnave: Mladík vypadol z idúceho vlaku

Pri páde z idúceho vlaku zahynul len 22-ročný cestujúci. Polícia úmrtie vyšetruje ako usmrtenie.

Ilustračný obrázok k článku Desivé nešťastie pri Trnave: Mladík vypadol z idúceho vlaku
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Železniční policajti vyšetrujú okolnosti a príčiny tragickej udalosti, pri ktorej vyhasol život 22-ročného muža z okresu Trnava.

„Podľa prvotných informácií sa mal mladík viesť v rannom rýchliku, ktorý smeroval z Martina do Bratislavy. Krátko po tom, ako vlak o približne 07:15 h ráno opustil Železničnú stanicu Trnava, sa mali doposiaľ nezisteným spôsobom otvoriť počas jazdy dvere a muž z idúceho vlaku vypadol. Žiaľ, pri páde utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ informuje trnavská polícia.

Prečítajte si tiež

Trestné stíhanie

Policajti sa prípadom začali ihneď zaoberať a vo veci začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. „Polícia preveruje všetky okolnosti ako aj to, či k otvoreniu dverí došlo z technických príčin, alebo úmyselným konaním osoby,“ dodáva polícia.

Na miesto udalosti boli vyslaní aj policajti z tímu posttraumatickej intervencie, ktorí pomohli rodine obete pri zvládnutí tejto situácie.

„Polícia žiada mladú svedkyňu, ktorá udalosť oznámila vlakvedúcej, prípadne ďalších svedkov, aby sa prihlásili na polícii a pomohli tak objasniť okolnosti tejto tragédie a poskytnúť odpovede nielen polícii ale aj pozostalým,“ vyzýva polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM