Krimi

Do labute liali pivo a bavili sa: Totožnosť tyrana z VIDEA je známa, polícii pomohli ľudia

Polícii sa v krátkom čase po zverejnení videa, ktoré zachytáva týranie zvierat, podarilo zistiť totožnosť hlavného aktéra. Za pomoc poďakovala ľuďom.

Ilustračný obrázok k článku Do labute liali pivo a bavili sa: Totožnosť tyrana z VIDEA je známa, polícii pomohli ľudia
Zdroj: facebook.com/Robo Marek , Polícia Slovenskej republiky

Video, ktoré zachytáva partiu chlapov, ktorí si krátia čas trápením zvierat, sa šírilo sociálnymi sieťami ako blesk. Vďaka tomu sa polícii podarilo zistiť totožnosť jedného z mužov.

„V súvislosti so zverejnenými informáciami a videom na Facebooku Policajného zboru, ktoré sa v krátkom čase rozšírili medzi viac ako 200-tisíc ľudí, sa enviropolícii podarilo zistiť totožnosť osoby,“ informovala polícia.

Prečítajte si tiež

Bude potrestaný?

Najskôr jeden z mužov vytiahol na breh labuť a začal do nej liať pivo. Vydesenú labuť si potom ešte podávali a zjavne sa „skvelo“ bavili. Jeden z aktérov na labuti simuloval pohlavný styk, ostatní sa na tom zabávali. Ďalšie video ukazuje, ako vytiahnutú rybu muž doslova odkopol dolu brehom ako futbalovú loptu.

„Môžeme potvrdiť, že totožnosť osoby na videu je nám známa a rovnako je zrejmé, že zverejnené konanie je v rozpore s viacerými právnymi predpismi. V súčasnosti preverujeme všetky relevantné skutočnosti týkajúce sa zverejneného videa,“ dodáva polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM