Jakub Forgács Zo Slovenska

Do nemocnice napochodovali VOJACI: Splnili SEN malému pacientovi, FOTO

Deti si mohli pozrieť a vyskúšať vesty, prilby a čiapky ako súčasť vojenského vybavenia a vojaci zo Sliača sa s nimi podelil aj o veľa zaujímavých informácií o živote vojakov a ich práci.

Ilustračný obrázok k článku Do nemocnice napochodovali VOJACI: Splnili SEN malému pacientovi, FOTO
3
Galéria

Pred niekoľkými dňami sa podarilo splniť prianie detskému pacientovi z Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou Banská Bystrica, ktorý si veľmi želal stretnúť sa s profesionálnymi vojakmi. Svetielko nádeje o tom informovalo na sociálnej sieti.

Vojenský zážitok

„Ďakujeme preto vojakom zo základne v Sliači Ozbrojené sily Slovenskej republiky, za ich ochotu, čas a energiu, ktorou prišli povzbudiť aj ostatné deti liečiace sa na Klinike pediatrickej onkológie a hematológie, aby ostávali aj naďalej takí statoční a silní v ich boji s chorobou,“ píše Svetielko nádeje.

Deti si mohli pozrieť a vyskúšať vesty, prilby a čiapky ako súčasť vojenského vybavenia a vojaci zo Sliača sa s nimi podelil aj o veľa zaujímavých informácií o živote vojakov a ich práci.

„Ďakujeme za krásne darčeky, ktoré priniesli pre všetkých ako aj špeciálne menovky s menami práve hospitalizovaných detí, ktoré im ostanú ako spomienka na túto vzácnu návštevu,“ dodáva.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Vojaci splnili sen detskému pacientovi
3
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM