Monika Gécziová Regióny

FOTO: Hubertove slávnosti dopadli na výbornú: Milovníci koní a poľovníctva si prišli na svoje

Víkendové počasie nesklamalo a tak si všetci milovníci koní a poľovníctva prišli na svoje. Ako to vyzeralo na Hubertových slávnostiach v Stebníckej Hute neďaleko Bardejova?

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Hubertove slávnosti dopadli na výbornú: Milovníci koní a poľovníctva si prišli na svoje
18
Galéria
Foto: Marek Gmitter / Zdroj: Dnes24.sk

Počasie sľubovalo krásny víkend a veruže, nesklamalo. Užili si ho aj návštevníci Hubertových slávností v obci Stebnícka Huta neďaleko Bardejova. Na Slnečnom majeri sa v sobotu 13. októbra stretli milovníci koní, poľovníctva a chutných poľovníckych špecialít.

Program po slávnostnom otvorení začal Svätohubertskou sv. omšou s poďakovaním za dary zeme. Nechýbala obľúbená samotná Hubertova jazda, s poľovníckymi signálmi Bonitácia vystúpili lesničiari a návštevníci tiež mali možnosť pozrieť si výstavu psov, poľovníckych trofejí a preparovanej zveri.

Varil sa guľáš, žrebovala tombola a nechýbali ani hudobné vystúpenia, stánky s poľovníckou tematikou a tiež občerstvenie a poľovnícke špeciality. Detičky potešili hry a súťaže. Krásny slnečný deň si tak užili všetci bez rozdielu.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z Hubertových slávností!

V OBRAZOCH: Hubertove slávnosti v Stebníckej Hute vyšli na jednotku
18
Galéria
Foto: Marek Gmitter / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM