Webnoviny - Svet

Hamšík pripravený odmietnuť ponuku Man City

WEBNOVINY.SK

Foto: NEAPOL 7. júla (WEBNOVINY) – Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Marek Hamšík je vraj pripravený odmietnuť ponuku na prestup od anglického ambiciózneho klubu Manchester City, radšej by sa stal hráčom AC Miláno.

„AC Miláno by bolo výrazným krokom vpred v mojej kariére. Je to úradujúci taliansky majster a zároveň najúspešnejší klub na svete,“ povedal 23-ročný Banskobystričan pre Gazzetta dello Sport.

O tom, že opora SSC Neapol figuruje na čele pomysleného „nákupného zoznamu“ trénera „The Citizens“ Roberta Manciniho informovalo v minulosti už viacero zdrojov, najnovšie fansfc.com.

Arsenal odmietol 20 miliónov za Nasriho od Man United

Vedenie anglického futbalového klubu FC Arsenal odmietlo prvú ponuku Manchestru United na prestup záložníka Samira Nasriho vo výške 20 miliónov britských libier. Túto čiastku mali predstavitelia „kanonierov“, obrazne povedané, na stole už pred niekoľkými týždňami. Informoval o tom denník The Guardian s tým, že tréner Londýnčanov Arséne Wenger sa Francúzových služieb vzdá iba za 25 miliónov. Dvadsaťštyriročný odchovanec Marseille má s Arsenalom platnú zmluvu do leta 2012.

Fowler bude pôsobiť v Thajsku

Bývalý anglický futbalový reprezentant Robbie Fowler je pripravený pokračovať vo svojej kariére v thajskom tíme Muang Thong United. Legendárny útočník FC Liverpool pôsobil od roku 2009 v Austrálii, kde si obliekal dresy North Queensland Fury a Perth Glory. „Už sme podpísali zmluvu, zostáva však ešte vyriešiť niekoľko detailov. Som presvedčený, že s jeho príchodom sa zvýši kvalita futbalu v našej krajine,“ povedal manažér spomenutého mužstva Ronnarit Suewaja. Zatiaľ ale nie je známa dĺžka kontraktu.

Božinov na päť rokov do Sportingu Lisabon

Bulharský futbalový reprezentant Valeri Božinov sa na päť rokov upísal portugalskému Sportingu Lisabon. Dvadsaťpäťročný útočník, ktorý má za sebou pôsobenia vo Fiorentine, Juventuse, Manchestri City či Parme, si bude v novom pôsobisku obliekať dres s číslom 7. „Požiadal som Luísa Figa o povolenie nosiť toto číslo na chrbte. Ide o veľkého a dobrosrdečného človeka a myslím si, že moja otázka bola vhodným prejavom úcty,“ uviedol Božinov. V rámci transakcie putuje na hosťovanie do Parmy stredopoliar Jaime Valdes.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM