Futbal

Hodúr sa na dva roky upísal Spartaku Trnava

Novou posilou futbalistov Spartaka Trnava sa stal Ivan Hodúr, ktorý s corgoňligovým klubom podpísal dvojročný kontrakt.

Ilustračný obrázok k článku Hodúr sa na dva roky upísal Spartaku Trnava
Zdroj: TASR

„Som šťastný. Vyšlo to až na tretí raz, ale predsa som v Spartaku,“ povedal podľa oficiálnej tlačovej správy Spartaka po podpise zmluvy bývalý slovenský reprezentant. Skúsený 33-ročný kreatívny stredopoliar je tak po Ivanovi Lietavovi druhou posilou Spartaka do jarnej časti sezóny.

Hodúr začínal s futbalom v Seredi, dobré meno si urobil najmä počas pôsobenia v FC Nitra a Slovane Liberec. Hrával aj za MFK Ružomberok, Mladú Boleslav a naposledy obliekal dres poľského tímu Zaglebie Lubin, kde však 12-násobný slovenský reprezentant veľa priestoru nedostal.

Teraz sa rodák zo Šale teší na Trnavu. „Som pripravený, po zimnej príprave to bude ešte lepšie. Zápasovú prax mám v tomto roku síce menšiu, ale o to viac sa už teším v novom klube na majstrovské zápasy. Verím, že mi bude futbal chutiť. Trnave som pripravený odovzdať všetko, teším sa na nové prostredie,“ povedal Hodúr.

Spartak bude možno jeho poslednou futbalovou zastávkou. „Ako lepšie si možno predstaviť záver futbalovej kariéry ako v Trnave. V meste, ktoré žije futbalom a Spartakom žije snáď každý od narodenia,“ dodala nová posila „bílích andelov“.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM