Rastislav Búgel Zo zahraničia

Hromadná BITKA na palube lietadla! Vzduchom lietali päste aj fľaše, VIDEO

V jednom z lietadiel spoločnosti Ryanair sa strhla hromadná bitka. Všetko sa podarilo zachytiť na video.

Ilustračný obrázok k článku Hromadná BITKA na palube lietadla! Vzduchom lietali päste aj fľaše, VIDEO
Zdroj: Twitter.com/Ian Collins

V nedeľu (25. februára) sa na palube lietadla spoločnosti Ryanair z Edinburghu na Tenerife strhla hromadná bitka. Informoval o tom portál novinky.cz s odvolaním sa na viaceré zahraničné médiá.

Horor na palube

Problémy mala spôsobiť malá skupina mužov smerujúcich na Kanárske ostrovy. To, čo spočiatku vyzeralo ako žart, sa rýchlo zvrhlo na hromadnú bitku.

„Prepukla veľká skupinová bitka. Lietali fľaše, takmer to zranilo niektoré ženy, deti plačú, všetci sú z toho na nervy,“ povedal pre Scottish Daily Express jeden z pasažierov.

Jeden z cestujúcich udrel druhého, po lietadle rozhádzal jedlo a pitie a už to išlo. Do bitky sa zapojili ďalší dvaja muži, pričom jeden skončil so zakrvaveným nosom.

Let museli odkloniť

Pilot dokonca musel lietadlo odkloniť a pristáť v portugalskom Por­te.

„Uviazli sme v lietadle s tými šialencami. Nikdy som nič podobné nevidel. Ste len tam hore a všetko je v rukách pilota. Letušky rozhodne nedostávajú dosť peňazí, aby niečo také riešili,“ povedal jeden z pasažierov.

Po pristátí do lietadla prišla polícia, ktorá vyviedla dvoch mužov. Cestujúci sa napokon na Tenerife dostali s hodinovým oneskorením.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM