Tomáš Šuhajda Rôzne

Koza sa postarala o najvtipnejšiu pózu tohto leta: Keď uvidíte celú FOTO, hneď pochopíte prečo!

Zvieratá. Tie sa nám veru vedia často postarať o lepšiu náladu a niekedy dokonca doslova vyčarovať úsmev na perách. Tak je to aj s podarenou kozou, ktorú sa nám podarilo zaznamenať. Veď, keď uvidíte celú FOTO, určite pochopíte prečo :)

Ilustračný obrázok k článku Koza sa postarala o najvtipnejšiu pózu tohto leta: Keď uvidíte celú FOTO, hneď pochopíte prečo!
Zdroj: Dnes24.sk

Počas tohto leta sme v rámci mediálnej siete Dnes 24 odpublikovali viacero fotiek súvisiacich so zvieratami. Na niektorých dokonca hrali hlavný prím a zhostili sa takpovediac úlohy hlavnej hviezdy. Jedna zvieracia „celebrita“ nás však dostala najviac a v našom internom hlasovaní sme ju jednohlasne vybrali za najpozoruhodnejšiu pózerku tohto leta:)

Tou pózerkou je naozaj podarená koza. Tá na seba púta pozornosť okoloidúcich v Kamenici nad Cirochou. A chcela by byť dosť pravdepodobne v ľudskom svete najradšej modelkou.

Bežne sa stretávame s fotkami krásnych áut, ktoré na záberoch ešte viac skrášľujú atraktívne dievčatá či missky. Na tomto zábere vystriedala najnovšiu generáciu vozidla z dielne niektorej automobilky stará škodovečka a krásnu modelku naozaj podarená koza, ktorej nerobí problém vystrúhať zaujímavý pohľad do vášho foťáka či mobilu. Veď si to pozrite v našej fotogalérii :)

Koza-pozérka, ktorá vie ako na vec :)
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM