Viktória Botošová Krimi

Krvavá dráma na Kassákovej pred pivárňou: Muž (22) bodol Gaba (33) aj Petra (30), policajti ho majú bez námahy!

Dvaja muži skončili po vyčíňaní páchateľa (22) v nemocnici s ťažkými zraneniami. Po tom, čo vykonal, sa podľa slov polície skrýval. Neskôr sa však stalo niečo nečakané.

Ilustračný obrázok k článku Krvavá dráma na Kassákovej pred pivárňou: Muž (22) bodol Gaba (33) aj Petra (30), policajti ho majú bez námahy!
Zdroj: TASR

O prípade poskytla informácie aj hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová. Podľa jej slov, muža (22), ktorý v sobotu 3.októbra 2015 bodol v noci dvoch mužov vyšetrovateľ obvinil dňa 6.októbra 2015 večer zo zločinu ublíženia na zdraví a prečinu výtržníctva.

„Ku skutku došlo v Nových Zámkoch na ulici Ľ. Kassáka pred pivárňou. Marián s nožom s dĺžkou čepele 12,5 cm bodol Gabriela (33) a Petra (30). Obaja muži boli s ťažkými zraneniami prevezení do nemocnice. Po skutku podozrivý muž z miesta ušiel,“ vysvetľuje Bruchterová.

Ako pokračuje, na základe výpovedí policajti poznali totožnosť muža. Ten sa podľa hovorkyne, od soboty ukrýval. „V pondelok 5. októbra 2015 popoludní sa prišiel na políciu prihlásiť,“ uviedla.

„Po vykonaní všetkých potrebných procesných úkonov bol obvinený Novozámčan umiestnený do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Nových Zámkoch spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby,“ dodala. V prípade preukázania viny mu podľa polície hrozí za tento skutok trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.

Mohlo by vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM