Aktualizované Krimi Zo Slovenska

Lúpežný PREPAD v Nitre: Zlodej s kuklou na hlave vtrhol do pobočky pošty

Lupič mal byť ozbrojený. Polícia pátra po podozrivých osobách a vozidlách.

Ilustračný obrázok k článku Lúpežný PREPAD v Nitre: Zlodej s kuklou na hlave vtrhol do pobočky pošty
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

Nitrianska polícia je na nohách. V piatok 10. februára večer došlo k lúpežnému prepadnutie pobočky pošty na Čermáni. „Krátko pred šiestou hodinou v podvečer došlo v Nitre na Dolnočermánskej ulici k lúpežnému prepadnutiu v budove poštového úradu,“ informuje polícia na sociálnej sieti.

„Podozrivá osoba v tmavom oblečení s kuklou na hlave, hovoriaca pravdepodobne ukrajinsky odišla z miesta činu po Golianovej ulici pešo,“ uvádza polícia.

Podľa zistení Diany Pavlisovej z TV JOJ bol lupič, ktorý vošiel do pobočky pošty, ozbrojený. Od zamestnankýň mal pýtať peniaze.

Prečítajte si tiež

Nasadol do auta

Medzi obytnými domami mal podozrivý nasadnúť pravdepodobne do osobného auta Audi A8, alebo Mercedes CLS čiernej farby, ročník cca 2012 s maďarskými evidenčnými číslami začínajúcimi na písmeno H, H10 alebo H01.

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po podozrivých osobách a vozidlách. Akékoľvek informácie k ich pohybu je možné podať polícii na t.č. 158, prípadne priamo na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo do súkromnej správy na FB stránku Polícia SR – Nitriansky kraj.

Zachytila ho kamera

Viac informácií k prípadu polícia poskytne hneď ako to procesná situácia dovolí. Polícia už zverejnila aj zábery z priemyselných kamier, ktoré zachytili páchateľa priamo pri čine.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM