Šport

MS v hokeji s Dnes24.sk: Hrajte o desiatky atraktívnych cien. Každý deň traja víťazi

Sledujte majstrovstvá sveta v hokeji na Dnes24.sk, zapojte sa do našej súťaže a získajte niektorú z viac ako pol stovky zaujímavých cien. Každý deň traja víťazi, na konci šampionátu žrebovanie o tri hlavné ceny.

Ilustračný obrázok k článku MS v hokeji s Dnes24.sk: Hrajte o desiatky atraktívnych cien. Každý deň traja víťazi
Zdroj: TASR

Majstrovstvá sveta v hokeji 2016 štartujú už o dva dni – v piatok 6. mája. O deň neskôr je na programe prvé vystúpenie slovenského tímu v 7-tisícovom petrohradskom Športovom paláci Jubilejnyj. Zverenci Zdena Cígera nastúpia v atraktívnom zápase proti Maďarsku. Finále MS je naplánované na nedeľu 22. mája.

Hrajte o desiatky cien

Dnes24.sk vám počas šampionátu prinesie zaujímavosti, ktoré inde nenájdete. Aktuálne výsledky budete môcť sledovať na partnerskom portáli Sport7.sk. Okrem originálneho spravodajstva sme pre vás pripravili bonus v podobe dennej súťaže o lákavé ceny.

Oslávte s nami hokejový sviatok a získajte jednu z 51 cien. Každý, kto pošle správnu odpoveď na súťažnú otázku, hrá o jednu z troch denných cien – 1. kartón originálnych pív alebo súdok piva doplnený o šesticu pohárov, 2. šatku buff a knihu, 3. spoločenskú hru. Na záver súťaže sa uskutoční žrebovanie o tri hlavné ceny – poukaz na let balónom pre dve osoby.

Kedy a kde začíname?

6. mája na Dnes24.sk – súťaž o desiatky lákavých cien štartuje v deň začiatku majstrovstiev sveta v hokeji

Kde nájdete súťažnú otázku?

Súťažnú otázku zverejníme každý deň od 6. do 21. mája na Dnes24.sk popoludní v správe označenej logom MS v hokeji s Dnes24.sk.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Stačí vyplniť súťažný formulár, ktorý nájdete v správe označenej logom MS v hokeji s Dnes24.sk.

Ako bude prebiehať žrebovanie?

Každý deň vyžrebujeme troch víťazov denných cien. Na konci súťaže sa uskutoční hlasovanie o tri hlavné ceny – poukaz pre dve osoby na let balónom.

Kde zverejníme mená víťazov?

Mená víťazov denných cien zverejníme na druhý deň po publikovaní súťažnej otázky na Dnes24.sk v správe označenej logom MS v hokeji s Dnes24.sk. Správu zverejníme Víťazov troch hlavných cien zverejníme 23. mája na Dnes24.sk v správe označenej logom MS v hokeji s Dnes24.sk.

O čo hráte?

Súťažiaci môžu získať poukážky na let balón od Darujletbalonom.sk, kartón alebo súdok piva doplnený setom pohárov od spoločnosti KIKA BIER, buff šatky s logom minerálnej vody Budiš, zaujímavé knihy z internetového kníhkupectva Bux.sk a spoločenské hry Piatnik.

Pred MS v hokeji 2016
13
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM