Rôzne

Na svadbe prezidenta HaZZ lietal vrtuľník: Skladať sa naň bude aj minister Kaliňák

Svadba prezidenta HaZZ prítomných šokovala nevídanou atrakciou. Vrtuľník letky Ministerstva vnútra SR mal na oslave zhadzovať konfety a sladkosti.

Ilustračný obrázok k článku Na svadbe prezidenta HaZZ lietal vrtuľník: Skladať sa naň bude aj minister Kaliňák
Zdroj: TASR

Na náklady na vrtuľník letky Ministerstva vnútra (MV) SR, ktorý lietal na svadbe prezidenta Hasičského a záchranného zboru Alexandra Nejedlého, sa bude skladať aj šéf rezortu Robert Kaliňák (Smer-SD). Zamestnanci si takto chceli podľa neho uctiť pre Nejedlého významný deň.

Prispeje aj Kaliňák

„Pán prezident je aj autorom a otcom nášho leteckého modulu hasenia. Časť zo svojho voľného času, ktorý obetoval na to, aby svojím prispením chránil majetok a životy občanov, si z tohto pohľadu chceli oceniť,“ skonštatoval dnes po rokovaní vlády Kaliňák s tým, že bezpochyby prispeje aj on.

Náklady by zaplatili aj bez záujmu médií

Kaliňák deklaroval, že náklady na vrtuľník by zamestnanci rezortu zaplatili, aj keby o ňom nepísali média. To bola podľa neho jediná podmienka. Pripomenul, že na svadbe boli viacerí novinári, bolo by preto naivné očakávať, že by si to nevšimli.

Na vrtuľník na piatkovej (22. 9.) svadbe šéfa hasičov upozornili denníky Nový čas a Plus jeden deň. Na hostí mal zhadzovať konfety a sladkosti.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM