Barbara Dallosová Krimi

Nehoda s obrovským šťastím: Autobus pri Žiari zišiel mimo cestu, policajti vysvetľujú, čo sa stalo!

Autobus idúci v smere od Hliníka nad Hronom do Žiaru nad Hronom pri priemyselnom parku odrazu zišiel z cesty. Sedelo v ňom dvadsať cestujúcich. Príčinu nehody už polícia pozná.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda s obrovským šťastím: Autobus pri Žiari zišiel mimo cestu, policajti vysvetľujú, čo sa stalo!
Zdroj: TASR

K dopravnej nehode došlo podľa polície v pondelok (4.5.) o 13:15 na ceste 1/65 pri Žiari nad Hronom (pri priemyselnom parku – pozn.redakcie).

,,Autobus šiel smerom z Hliníka nad Hronom na Žiar nad Hronom. Príčinou bola technická závada na autobuse značky Renault, ktorý viedol vodič z Kežmarku. V mierne ľavotočivej zákrute došlo k technickej poruche na ľavej prednej náprave, v dôsledku ktorej odpadlo ľavé predné koleso a autobus zišiel z cesty a zastal na lúke mimo vozovky," približuje krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová s tým, že počas nehody bolo v autobuse 20 cestujúcich.

Ako ubezpečila Faltániová, žiadne zranenia si nehoda autobusu nevyžiadala a alkohol u vodiča autobusu zistený nebol. Odhad škody, ktorá vznikla, sa však vyšplhal na 4 500 eur.

Čítajte tiež:

Krádeže, útok na policajta aj popíjajúca mládež: Mestskí policajti prezradili, čo všetko v Žiari za rok riešili!

V Žiari bolo rušno: Policajti prehľadávali pobočku známej banky

FOTO z miesta nehody: Búračka dvoch kamiónov pri Kremničke, polícia vysvetľuje okolnosti!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM