Barbara Dallosová Rôzne

Nemôžete adoptovať? Pomôžte chlpáčom so smutným osudom inak. Žiarsky útulok chystá špeciálnu aukciu

V žiarskom útulku čaká na svoj nový domov niekoľko psíkov. Aj počas ich pobytu tu ale musia niečo papať a dostávať zdravotnú starostlivosť. Vyriešiť to má nápad. Čítajte, aké jednoduché je pomôcť...

Ilustračný obrázok k článku Nemôžete adoptovať? Pomôžte chlpáčom so smutným osudom inak. Žiarsky útulok chystá špeciálnu aukciu
Zdroj: TASR

Viki, Bruno, Tristan, Ťapko, Sunny, Milly… To sú mená niektorých nemých tvárí, ktoré osud zavial do kotercov žiarskeho útulku. Mnohí si so sebou priniesli krutý príbeh, ktorý nám ale nikdy nevyrozprávajú. Aj počas čakania na nových majiteľov psíčence potrebujú stravu a starostlivosť. A tá nie je zadarmo.

Na nákup všetkého potrebného by mohol prispieť výťažok z plánovanej aukcie. V tej si môžete vydražiť najrôznejšie veci, peniaze pritom poputujú priamo výdavky útulku.

Ako v mene organizátorov vysvetlila Eva Vencelová, samotnej aukcii, do ktorej sa môžete zapojiť na facebookovej stránke Aukcia pre OZ Strážni anjeli, predchádza zbierka vecí, ktoré do dražby poputujú.

,,Chceme touto cestou poprosiť, ak máte nejaké pekné a zachovalé veci, knihy, hračky, doplnky, môže to byť čokoľvek, čo nie je určené na vyhodenie, ale bude predajaschopné, prípadne ak viete poskytnúť nejaké služby, produkty, výrobky, kontaktujte nás do konca januára," vyzýva v mene organizátorov Eva Vencelová.

Dražba bude prebiehať vo februári, kedy si vyzbierané veci nájdu majiteľov a psíky, ktoré na svojich majiteľov ešte len čakajú, dostanú za výťažok z aukcie to, čo práve potrebujú.

Môže vás zaujímať:

Ak máte doma štvornohého miláčika, určite neprehliadnite: Praktický MANUÁL pre majiteľov psov v Žiari

Chlpáči zaplnili park: Súťažili aj Linda, ktorá sa zmestí do dvoch dlaní či exotická kráska Sumiko FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM