TOS Lifestyle

Nielen Kollár: Aj ďalší známy Slovák podstúpil v Turecku transplantáciu vlasov, FOTO pred a po

Známy Slovák sa rozhodol riešiť ustupujúce kúty. Na transplantáciu vlasov sa vybral, podobne ako podnikateľ a politik Boris Kollár, do Turecka.

Ilustračný obrázok k článku Nielen Kollár: Aj ďalší známy Slovák podstúpil v Turecku transplantáciu vlasov, FOTO pred a po
4
Galéria

Keď sa automobilový pretekár Martin Koči zúčastnil reality šou Love Island, nemal o záujem žien núdzu. Práve naopak. Viaceré si vyhliadli práve jeho a chceli s ním tvoriť pár.

Preto mnohých možno prekvapí, že aj jemu strpčovalo život nižšie sebavedomie. To pramenilo z toho, že mu na hlave ubúdali vlasy. Aj keď nežné pohlavie s jeho kútmi problém zjavne nemalo, on sa to rozhodol riešiť.

O transplantácii, ktorú podstúpil ešte v septembri 2023, porozprával v Teleráne. „Zvažoval som to už nejakú dobu, nebol som spokojný s tým, že sa mi začali tvoriť kúty. Je to asi taká vec, na ktorú si človek úplne nezvykne, resp. niekto áno, ale ja som s tým nebol úplne spokojný,“ uviedol.

Článok pokračuje pod fotogalériou.

Účastník reality šou Love Island podstúpil transplantáciu vlasov
4
Galéria

Olejčeky nezaberali

"Spätne, keď som sa videl v tom Love Islande, som si vravel, ako je možné, že ma tam vôbec zobrali,“ poz­namenal Martin. Vzťah, ktorý v reality šou našiel, pretrval aj v reálnom živote. Len nedávno však s Luciou oznámili rozchod.

Východniar pred transplantáciou riešil ubúdajúce vlasy rôznymi vodičkami či olejčekmi, ale nič z toho v jeho prípade nezaberalo. Výber kliniky konzultoval so známymi, ktorí nastrelenie vlasov podstúpili a aj na základe toho sa rozhodol uprednostniť Turecko pred Slovenskom.

Aj 58-ročný Kollár

Rovnako tak urobil aj podnikateľ a politik Boris Kollár (58), o ktorom sa v súvislosti s transplantáciou vlasov v Turecku v ostatných týždňoch vo veľkom hovorilo. Priznal, že zákrok chcel podstúpiť už dávno, no neodhodlal sa.

Transplantáciu mu napokon darovala Laura Vizváryová, s ktorou má od júla 2023 syna a ktorá ho v Istanbule aj sprevádzala.

Titulné foto: ilustračné/archív

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM