Jakub Forgács Zo Slovenska

NOVINKA na fakulte UMB. Užitočná služba, ktorú ponúkne ako prvá na Slovensku

Priestory schátranej posilňovne na Ekonomickej fakulte bystrickej UMB sa zmenili na nepoznanie. Pozrite, na čo poslúžia!

Ilustračný obrázok k článku NOVINKA na fakulte UMB. Užitočná služba, ktorú ponúkne ako prvá na Slovensku
3
Galéria
Zdroj: UMB

Pri príležitosti 40. výročia vzniku Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici (EF UMB)  sa vo štvrtok o 11:30 uskutoční oficiálne otvorenie detského kútika pre deti zamestnancov a študentov fakulty. Projekt detského kútika realizuje občianske združenie ZADOBE v spolupráci s EF UMB.

Priestory schátranej posilňovne sa aj vďaka finančnej podpore zo súkromnej nadácie a dobrovoľníkom premenili na veselé miesto pre deti.

„Ekonomická fakulta UMB sa tak stane prvou fakultou na Slovensku, ktorá poskytuje takúto službu, čím umožní najmä pracujúcim a študujúcim matkám skorší návrat do práce  a k štúdiu. Veríme, že tak prispejeme k vyvažovaniu profesného a osobného života,“ povedala Mária Murray Svidroňová, výkonná riaditeľka ZADOBE.

„Oceňujem aktivity Ekonomickej fakulty našej univerzity poskytnúť jej zamestnancom aj takéto neštandardné služ­by. Želám detskému kútiku dlhé a úspešné fungovanie a veľa spokojných det­ských zákazní­kov a mamičiek,“ uvádza rektor UMB doc. Ing. Vladimír Hiadlovský, PhD.

V OBRAZOCH: Na bystrickej UMB otvorili 25. akademický rok
3
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM