han Šport Futbal

Obrovská POCTA slovenskému brankárovi v Anglicku: VIDEO, ktoré je radosť si pozrieť!

Líder a hrdina Tak sa dá nejako opísať vzťah, aký majú v anglickom klube Newcastle United ku slovenskému futbalovému brankárovi Martinovi Dúbravkovi.

Ilustračný obrázok k článku Obrovská POCTA slovenskému brankárovi v Anglicku: VIDEO, ktoré je radosť si pozrieť!
Zdroj: Instagram.com/martindubravka

Slovenský reprezentant sa postupne vypracoval na jednotku medzi žrďami populárneho anglického tímu, v ktorom je teraz jedna z hviezd.

Uctili si ho

Martin sa do Newcastlu predral zo Žiliny, cez dánsky Esbjerg, české tímy Liberec a Sparta Praha. Už od roku 2018 je v Anglicku a nastúpil na 79 duelov a práve jeho jediný klub na Britských ostrovoch ho vyhlásil za hráča poslednej sezóny. Odchytal kompletnú minutáž v prestížnej Premier League a mal aj najviac zneškodnených striel spomedzi všetkých gólmanov.

Aj preto si jeho klub Slováka sympaticky uctil, keď na svojich sociálnych sieťach zdieľal viac ako dvojminútové video z poslednej úspešnej sezóny rodáka zo Žiliny.

„Ďakujem za krásne ocenenie, je to pre mňa veľká česť,“ napísal Dúbravka na svoj Instagram po prevzatí ceny za najlepšieho hráča Newcastlu v poslednom ročníku.

🧤 The most saves in the division ⏱ Played every minute in the league 🏆 #NUFC's Player of the Season Martin Dúbravka's 2019/20 campaign 👊

Posted by Newcastle United on Wednesday, August 19, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM