Rastislav Búgel Kultúra

Obrovské PREKVAPENIE v Let's Dance! V šou uvidíme HVIEZDU telenovely Divoký anjel

V tanečnej šou Let’s Dance uvidíme hviezdu jednej z najobľúbenejších telenoviel všetkých čias!

Ilustračný obrázok k článku Obrovské PREKVAPENIE v Let's Dance! V šou uvidíme HVIEZDU telenovely Divoký anjel
10
Galéria

Deviata séria obľúbenej tanečnej šou Let’s Dance sa nezadržateľne blíži. Všetko odštartuje už v nedeľu 3. marca o 20.30 hodine prvým priamym prenosom.

Príde aj štvrtý porotca

Už niekoľko dní fanúšikovia poznajú kompletné zloženie súťažiacich. Divákov prekvapil hlavne zoznam porotcov. Doteraz totiž Markíza prezentovala iba tri mená – Tatiana Drexler, Adela Vinczeová a Ján Ďurovčík. Televízia si však pripravila veľké prekvapenie.

K trojici sa pridá štvrtý člen!

Obrovské prekvapenie

„Televízia oslovila jedného z najobľúbenejších hercov, ktorý sa slovenským divákom vryl do pamäti z telenoviel ako Divoký anjel či Rany z lásky. Na Slovensko a zároveň aj do poroty Let’s Dance prichádza idol ženských sŕdc, argentínsky herec Facundo Arana, ktorý prijal ponuku a bude tak hodnotiť výkony našich tanečných párov,“ informovala Markíza.

Diváci tak uvidia muža, pri ktorého mene sa aj po rokoch podlamujú kolená množstvu žien.

„Sme veľmi radi, že môžeme potvrdiť ďalšie meno, ktoré sa objaví v nadchádzajúcej sérii Let's Dance 2024. Do porotcovského kresla si už túto nedeľu sadne svetoznámy a populárny herec Facundo Arana, ktorý sa po dvoch rokoch vracia na Slovensko. Charizmatického herca veľmi dobre poznajú slovenskí diváci zo seriálov Divoký anjel či aktuálne vysielaného seriálu TV Doma, Rany z lásky. V minulosti bol dokonca porotcom maďarskej verzie šou Let's Dance,“ dodala televízia.

Režisér Let's Dance Pepe Majeský prezradil, že chceli priniesť osobnosť, ktorú pozná celý svet, a ktorá by dokázala prekvapiť a potešiť divákov: „Facundo je bezpochyby herec, ktorý si získal srdcia mnohých diváčok po celom svete, Slovensko nevynímajúc. Už z našich prvých rozhovorov môžem povedať, že je to nesmierne srdečný človek, veľký profesionál a fanúšik tanca. Teším sa na spoluprácu s ním.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Facundo Arana mieri do Let’s Dance
10
Galéria
Zdroj: Instagram.com/emilypellegrini
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM