Webnoviny - Svet

Phoenix Coyotes bude aj v ďalšej sezóne v meste Glendale

WEBNOVINY.SK

Brankár hokejového tímu Phoenix Coyotes Iľja Bryzgalov. Ilustračné foto.Foto: SITA/APGLENDALE 11. mája (WEBNOVINY) – Predstavitelia mesta Glendale v utorok schválili nariadenie, podľa ktorého budú aj v ďalšom ročníku spolupracovať s vedením zámorskej hokejovej NHL pri snahe zabezpečiť vlastníka pre klub Phoenix Coyotes.

Súboje v najstaršej severoamerickej profesionálnej súťaži by teda mali minimálne v nastávajúcej sezóne 2011/2012 vidieť naživo aj diváci v Arizone. „Kojoti“ budú na základe schváleného dokumentu hrať svoje domáce zápasy naďalej v Jobing.com Arene.

„Toto je dôležitý krok smerom k finálnemu rozhodnutiu a presunu k stálemu vlastníctvu, ktoré Coyotes potrebujú a zaslúžia si,“ uviedol jeden z predstaviteľov ligy Bill Daly a pokračoval: „Zameriame sa teraz na finančnú štruktúru, ktorá urýchli celý predaj. Veríme, že v spolupráci s vedením mesta Glendale dosiahneme stanovený cieľ. Ďakujeme mestu Glendale za jeho pevné väzby s NHL a Coyotes. Aj my sme mu rovnako verní, čo sme dokázali a jednoznačne ukázali počas ostatných dvoch rokov.“

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM