JAB Krimi

Po oslave bakalárskeho titulu prišla hrozná správa: Smrť mladíka (†22) počas jazdy na bicykli

Po oslave ukončenia bakalárskeho štúdia prišla hrozná správa. Mladík (†22) už do cieľa svojej cesty žiaľ na bicykli nedošiel.

Ilustračný obrázok k článku Po oslave bakalárskeho titulu prišla hrozná správa: Smrť mladíka (†22) počas jazdy na bicykli
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Úspešne ukončil štúdium a chcel to osláviť s kamarátmi. Domov však už na bicykli neprišiel.

Ako priblížil pre náš portál prešovský policajný hovorca Daniel Džobaník v presne nezistenej dobe zo soboty na nedeľu medzi 23.00 a 01.06 hodinou za obcou Doľany okres Levoča, za kostolom v blízkosti stĺpu elektrického vedenia došlo počas jazdy na bicykli po lesnej ceste za doposiaľ bližšie nezistených okolnosti k úmrtiu 22-ročného muža z obce Nemešany.

„Privolaný súdny lekár po vykonaní prehliadky mŕtvoly zistil vonkajšie zranenia a to podliatinu na hornej mihalnici vľavo, kožné odreniny a škrabance v ľavej lícnej oblasti, výtok krvi z nosa a úst,“ priblížil Džobaník.

Podľa jeho slov súdny lekár ako príčinu smrti uviedol smrť z neznámej príčiny a nariadil pitvu. Prípad vyšetrujú policajti z Levoče, ktorí začali trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Čítajte tiež:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM