ELA Správy Zo Slovenska

Polícia POPRELA, že vulgárny konflikt policajta bol s Ukrajincom: HOAX šíril aj Kollár

Virálne video konfliktu policajta s cudzincom sa niekoľko dní šíri rýchlosťou blesku sociálnymi sieťami. Keďže sa zdvihla vlna nenávisti voči Ukrajincom, reaguje aj polícia.

Ilustračný obrázok k článku Polícia POPRELA, že vulgárny konflikt policajta bol s Ukrajincom: HOAX šíril aj Kollár
Zdroj: Reprofoto - TikTok/eleganttt13

Slovensko obletelo video, v ktorom si policajt neudržal nervy na uzde a použil vulgárne nadávky voči mužovi, ktorý spravil priestupok. Muža zákona sa zastal dokonca samotný Boris Kollár.

Konflikt policajta s cudzincom

Policajtovi „rupli“ nervy po tom, čo udelil pokutu 200 eur vodičovi, ktorý nemal pri sebe vodičský preukaz a nemal uhradenú ani diaľničnú známku. Do toho sa „zamontoval“ aj vinníkov spolujazdec.

Na sociálnych sieťach sa objavilo video, v ktorom je zreteľné, že muž hovoriaci po rusky alebo ukrajinsky niečo neustále policajtovi hovorí. Ten však vysvetľuje, že nie je uhradená diaľničná známka. Po pár sekundách už vybuchol a mužovi povedal: „Čo ma ty tu poučuješ, do p..e!“

Nebol to Ukrajinec

Predseda parlamentu a Sme rodina včera na Facebooku k videu napísal, že „to, čo si tu dovoľujú niektorí ‚utečenci‘ na drahých autách, a myslia si, že nám tu budú skákať po hlave, že nebudú nič rešpektovať, ako si to dovolia doma na Ukrajine, tak tieto maniere si priviezli aj k nám“.

Muža, ktorý s policajtom prišiel do sporu, pritom Kollár sám označil ako Ukrajinca. Podľa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave video nakrútil Gruzínec.

Polícia dnes uviedla, že po zverejnení videa zachytila viacero klamlivých informácií, ktoré muža označili za Ukrajinca. „Niektoré z nich explicitne obsahovali tvrdenia, podľa ktorých išlo o prejav nevďačnosti utečencov z Ukrajiny, ktorí sa vyhýbajú odvodovej povinnosti a zneužívajú našu pohostinnosť. Takéto statusy v podstate priamo a bez zábran opisovali, čo bolo hlavným zmyslom ich klamstva o pôvode muža – vyvolať nenávisť voči utečencom z Ukrajiny,“ uviedla polícia.

NIE, NEBOL TO UKRAJINEC… V súvislosti s prípadom, kedy si príslušníka Policajného zboru nakrúcala na mobil osoba...

Posted by Hoaxy a podvody - Polícia SR on Thursday, October 27, 2022

To co si tu dovoluju niektori “utecenci”na drahych autach a myslia si ze nam tu budu skakat po hlave ze nebudu nic...

Posted by Boris Kollar on Wednesday, October 26, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM