Lucia Lauková Krimi

REKORD roka? Policajti zastavili opitého vodiča: Nafúkal takmer ŠESŤ promile!

Hliadka zastavila vodiča, ktorý šoféroval zo strany na stranu. Prvá dychová skúška na alkohol ukázala neuveriteľný výsledok.

Ilustračný obrázok k článku REKORD roka? Policajti zastavili opitého vodiča: Nafúkal takmer ŠESŤ promile!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Prešovský kraj

Policajné štatistiky majú zrejme nového rekordéra. O neuveriteľný výsledok dychovej skúšky sa postaral vodič v Piešťanoch. Prezradila ho kľukatá jazda po vozovke.

„Piešťanskí policajti počas bežnej nočnej služby takýto výsledok u vodiča za volantom auta už dávno nevideli. Prvá dychová skúška na alkohol ukázala vodičovi výsledok až 5,79 promile alkoholu v dychu,“ uvádza polícia s tým, že pri opakovanej dychovej skúške klesol výsledok o polovicu.

Prečítajte si tiež

Vodiča zastavila hliadka krátko po polnoci na Ulici Vrbovskej. Podľa polície prechádzal na striebornej Škode Octavia nekoordinovane z pruhu do pruhu.

„45-ročný s hliadkou spolupracoval a podrobil sa dvom dychovým skúškam na alkohol. Prvý výsledok mal 2,78 mg/l a o 20 minút neskôr mu výsledok klesol takmer o polovicu, na 1,14 mg/l čo je 2,38 promile,“ konštatuje polícia.

Policajti vodiča po bezpečnostnej prehliadke obmedzili na osobnej slobode a eskortovali do cely policajného zaistenia. Tam si počká na rozhodnutie súdu o vine a treste. Muž je podozrivý z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk

AŽ NEUVERITEĽNÉ ČÍSLO FÚKOL 45 ROČNÝ VODIČ V NOCI V PIEŠTANOCH, TAKMER 6️⃣ ‰ Piešťanskí policajti počas bežnej nočnej...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Tuesday, March 26, 2024
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM