Tlačové správy

Šetrite čas aj peniaze

Dostali ste skvelý nápad, ktorý rozhodne stojí za rozpracovanie podnikateľského plánu? Smelo do toho, dnešný trh dokáže oceniť každý jeden dobrý nápad. Dokončili ste svoj podnikateľský plán a výsledok vyzerá viac než priaznivo?

Ilustračný obrázok k článku Šetrite čas aj peniaze
Zdroj: TASR

Nebojte sa ho previesť do skutočnosti. Jediné, čoho sa trošku musíte obávať je proces zakladania spoločnosti, ktorý je plný papierovania, behania po úradoch a byrokracie. No môžete sa mu vyhnúť. Ako?

Nechajte založenie na iných

Proces založenia spoločnosti trvá približne dva týždne. Dva týždne plné kontaktu so štátnymi úradníkmi, komplikovanými formulármi, dlhými radmi na úradoch. Chcete sa tomu vyhnúť a využiť svoj čas efektívnejšie? Využite službu založenie s.r.o. od spoločnosti Online Invest. Nečakajú na vás žiadne formuláre, úrady a ani byrokracia. Necháte si založiť spoločnosť presne podľa svojich predstáv a využijete svoje čas oveľa efektívnejšie.

Začnite podnikať okamžite

Nemáte čas čakať dva týždne, kým vám založia spoločnosť? Bojíte sa, že za ten čas by vás mohol niekto s vašim nápadom predbehnúť a zaujať vaše miesto na trhu? Nečakajte zbytočne, kúpte si ready made spoločnosť a začnite podnikať do pár hodín po kúpe. O čo ide? Ready made spoločnosti sú založené s úmyslom ďalšieho predaja. Nemajú žiadnu obchodnú históriu, nezaplatené pohľadávky ani neuhradené faktúry. Sú pripravené ihneď ísť do akcie vo vašich službách.

Okrem času šetrite aj peniaze

Každá spoločnosť potrebuje mať svoje sídlo zapísané v obchodnom registri. No nie každý podnikateľ potrebuje na svoje podnikanie aj kancelárske priestory – niektorí pracujú z domu, niektorí v teréne. Takže keď si prenajíma kanceláriu len kvôli tomu, aby mal zapísané sídlo v ORSR, vyhadzuje mesačne stovky eur. Prenajmite si virtuálne sídlo, získajte prestížnu bratislavskú adresu a ušetrite stovky eur mesačne. Miesto drahých kancelárskych priestorov, ktoré nepotrebujete, si prenajmete adresu, ktorú si zapíšete ako sídlo svojej firmy do obchodného registra. Už viete, ako šetriť čas a peniaze. Dve veci, ktoré podnikateľom najčastejšie chýbajú. Môžete sa pustiť do realizácie svojho nápadu.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM