TOS Svet o Slovensku

Slovenka žijúca v Mexiku odrovnala slovenských mužov: Pre TOTO sú Mexičania príťažlivejší!

Krásna Slovenka žijúca v Mexiku otvorene vysvetlila, prečo uprednostňuje mexických mužov pred tými slovenskými. Chlapi, toto sa vám nebude čítať ľahko!

Ilustračný obrázok k článku Slovenka žijúca v Mexiku odrovnala slovenských mužov: Pre TOTO sú Mexičania príťažlivejší!
Zdroj: Dnes24.sk/DALL-E (umelá inteligencia) , TikTok.com/extranjerosxelmundo

Kanál Extranjeros X el Mundo na TikToku zbiera skúsenosti a postrehy cudzincov žijúcich v Mexiku. V jednom z videí sa predstavila krásna Slovenka, ktorá porovnala slovenských a mexických mužov.

Alebo inak povedané, vysvetlila, prečo uprednostňuje Mexičanov. Video si všimli aj tamojšie médiá, píše o tom napríklad spravodajský web Infobae México.

Slováci sa vraj musia opiť, aby…

„Vo všeobecnosti sú mexickí muži veľmi pekní, sú veľmi pozorní a galantní. Pravdupovediac, Slováci takí nie sú, sú menej romantickí, nedávajú najavo svoje city, sú chladnejší, na druhej strane pokojnejší,“ zhodnotila.

Mexičania sú podľa jej slov tiež úprimnejší a väčší džentlmeni, čo sa podľa nej páči každej žene. „Slovákom chýba odvaha. Dokážu zbaliť ženu, keď sú opití. Keď sú triezvi, tak sa k nej ani len nepriblížia, sú veľmi plachí,“ poukázala na ďalšiu vec.

Sú z nej namäkko

Nakoniec kráska zo Slovenska ešte poznamenala, že Slováci majú o Mexiku často mylné predstavy. Či už ide o to, čo jedia, ako sa obliekajú alebo akú hudbu počúvajú. Preto im vždy navrhuje, aby navštívili krajinu, do ktorej sa ona zbláznila.

A podľa komentárov sa zdá, že Mexičania sa tak trochu zbláznili do nej. Aspoň súdiac podľa komentárov pri videu. „Práve som sa zamiloval, tá je aká krásna,“ napísal jeden z Mexičanov.

A podobných komentárov je naozaj veľa. „My nie sme plachí, máme veľkú výhodu, ako ju získať.“ „Muž, ktorý si získa jej srdce, vyhrá v lotérii. Závidím…“ „Tá Slovenka má tak krásne oči, asi som sa zamiloval.“ Kráska si bezpochyby môže vyberať.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM