Rôzne

Smrť slovenskej influencerky: Von sa dostali nové informácie, Diana (†39) zomrela v Chorvátsku

Dianine mŕtve telo objavil na morskej hladine priateľ. Podľa jej sestry však o utopenie nešlo.

Ilustračný obrázok k článku Smrť slovenskej influencerky: Von sa dostali nové informácie, Diana (†39) zomrela v Chorvátsku
Zdroj: Instagram.com/Di_hochi

Dnes ráno obletela celé Slovensko smutná správa o smrti známej slovenskej fitness trénerky, inštruktorky jógy a influencerky s vietnamskými koreňmi Diany Hô Chí. Zomrela v utorok 8. augusta.

„Prajem ti pokoj, sestra moja. Taký, aký si zažívala v hĺbke mora. Prajem ti šťastie, aké si našla pri milovanom mužovi. Prajem ti odvahu, aby si zvládla cestu, ktorá ťa teraz čaká. Nebež po nej aspoň raz, spomaľ a pomaly kráčaj. Prajem úľavu tvojej hlave, srdcu aj duši. Prajem ti koniec, ktorým začne niečo nové. Nebola si tvrdá, len veľmi zranená. Nadýchni sa, sestra moja. Už môžeš,“ napísala na Instagrame jej sestra Lucia.

Našiel ju jej priateľ

A práve ona poskytla pre portál Topky.sk nové informácie týkajúce sa nečakanej smrti známej Slovenky. Dianino telo podľa nej našiel na morskej hladine jej priateľ, ktorý je inštruktorom.

„Išiel ju už zavolať, aby išla von a v tom si všimol, že tam pláva telo. Okamžite zavolali záchranku, aj ju tam oživovali. Žiaľ, už sa nedalo nič robiť,“ povedala pre Topky Lucia.

Telo previezli na pitvu

Ako píše chorvátsky portál Morski.hr, Diana bola nájdená sto metrov od pobrežia, pričom aj napriek snahe sa ju nepodarilo oživiť.

„Telo bolo prevezené na pitvu, ktorá určí príčinu smrti,“ uviedla pre chorvátsky server Andrijana Biskup z policajného oddelenia Dubrovnik-Neretva.

„Neutopila sa, ani jej telo podľa odborníkov nevykazovalo známky utopenia. Musela dostať zástavu srdca alebo nejakú mozgovú príhodu,“ myslí si Dianina sestra.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM