Rastislav Búgel Zo Slovenska

ŠOK pre zákazníkov: Donášková služba foodora na Slovensku KONČÍ!

Obľúbená donášková služba oznámila nečakaný krok. Ukončuje svoju činnosť na Slovensku.

Ilustračný obrázok k článku ŠOK pre zákazníkov: Donášková služba foodora na Slovensku KONČÍ!
Zdroj: press.foodora.sk

Donášková služba foodora, ktorá na Slovensku pôsobí od roku 2021, ukončuje svoju činnosť. Spoločnosť o tom informovala na svojom webe.

Správu zverejnila vo štvrtok 4. apríla a rozhodnutie nadobúda účinnosť v rovnaký deň.

Ťažké rozhodnutie

„Ukončenie našich služieb na Slovensku bolo ťažkým rozhodnutím. Po dôkladnej analýze a zvážení sme však presvedčení, že toto rozhodnutie nám umožní presmerovať naše investície do krajín s väčšími príležitosťami, čím si v konečnom dôsledku otvoríme cestu udržateľnému rastu a dlhodobému úspechu,“ hovorí Pedram Assadi, CEO spoločnosti Delivery Hero Europe.

„Chceme sa poďakovať našim zákazníkom, partnerom, kuriérom a zamestnancom za ich podporu a oddanosť. Našim cieľom je zaistiť, aby proces ukončenia prebiehal čo najhladšie pre všetky zúčastnené strany," dodal.

Dostanú odstupné

Spoločnosť dodala, že zamestnanci, ktorých sa ukončenie činnosti týka, už boli informovaní: „Spoločnosť im poskytne podporu počas tohto prechodného obdobia vrátane odstupného, ktoré presahuje legislatívne minimum.“

„Sme nesmierne vďační všetkým členom nášho tímu za ich prínosnú prácu a odhodlanie pre spoločnosť foodora na Slovensku. Našim talentovaným zamestnancom prajeme všetko najlepšie v ich ďalšom pôsobení,” dodáva Pedram Assadi, CEO spoločnosti Delivery Hero Europe.

Spoločnosť dodáva, že kuriéri, partneri a zákazníci budú ešte vo štvrtok (4. apríla) informovaní a dostanú podrobné informácie o tejto záležitosti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM