JAB Zo Slovenska

Spoznali sme novú Miss Spiša: Porotu najviac očarila Veronika z neďalekých Hrabušíc

Piatkový podvečer sa v našom meste niesol v znamení krásnych dievčat. V súťaži Miss Spiša zabojovalo deväť finalistiek. Ktoré sa napokon mohli tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Spoznali sme novú Miss Spiša: Porotu najviac očarila Veronika z neďalekých Hrabušíc
18
Galéria

Spišské divadlo sa opäť po roku zaplnilo krásnymi ženami z celého regiónu, aby sa jedna z nich stala tou najkrajšou na Spiši. Hviezdna porota v zložení popredných hokejistov, medzi ktorými nechýbali ani mená ako Tatar, Janus, Štrbák, Stümpel, Hrivík, Reway, Hlinka, Fehérváry či domáci Vaic, mala v slávnostný večer neľahkú úlohu a to určiť víťazku súťaže Miss Spiša.

Ani na 21. ročníku tejto známej súťaže nesmel chýbať už tradičný moderátor Michal Hudák a všetky generácie zaiste potešil i hudobný hosť, ktorým bola Beáta Dubasová.

Titul Miss Spiša 2017 napokon získala Veronika Dičáková (19) z neďalekých Hrabušíc, ktorú dekoroval slovenský hokejový útočník Martin Réway.

Prvou vicemiss sa stala 20-ročná Zlatica Kudrecová z Košíc a titul druhej vicemiss si odniesla Barbora Vitikačová (19) z Harichoviec. Titul Miss sympatia získala Henrieta Zvarová (17) z Rudnian.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

FOTOGALÉRIA: Týmto kráskam sa na Miss Spiša darilo najviac
18
Galéria
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM