Aktualizované Krimi

Streľba v bratislavskom Ružinove si vyžiadala dva životy

Na Komárnickej ulici v bratislavskom Ružinove sa dnes napoludnie strieľalo.

Ilustračný obrázok k článku Streľba v bratislavskom Ružinove si vyžiadala dva životy
4
Galéria
Zdroj: TASR

Na Komárnickej ulici v bratislavskom Ružinove sa dnes krátko pred 12:45 hod. strieľalo. Informoval o tom spravodajský portál tvnoviny.sk. Podľa neoficiálnych informácií si incident vyžiadal dvoch mŕtvych, spočiatku sa hovorilo o jednom mŕtvom a jednom zranenom.

Dvaja mŕtvy

„Na mieste sú dve posádky záchrannej zdravotnej služby,“ potvrdil hovorca Operačného strediska zdravotnej záchrannej služby Boris Chmel.

Nie je vylúčené, že jeden muž zastrelil druhého a potom obrátil zbraň proti sebe. Ako uviedol portál tvnoviny.sk mal do priestorov realitnej kancelárie prísť muž, ktorý zastrelil majiteľa, a potom obrátil zbraň aj proti sebe.

„K streľbe malo podľa našich informácií dôjsť vo vnútri budovy. Tragédia sa mala odohrať na prvom poschodí. Zatiaľ nie je jasné, či sa to stalo v byte alebo v kancelárii,“ uvádza portál pluska.sk.

Obete streľby

Po streľbe v bratislavskom Ružinove, pri ktorej prišli o život dvaja ľudia, sa zdravotní záchranári snažili zachrániť 61-ročného muža, ktorý pri udalosti utrpel poranenie hlavy. „Následkom strelných poranení však napriek snahám záchranárov podľahol,“ informoval hovorca Operačného strediska zdravotnej záchrannej služby (OS ZZS) Boris Chmel.

Dodal, že na mieste zasahovali tri posádky ZZS. O dvoch mŕtvych po streľbe na Komárnickej ulici v Ružinove informovala Polícia SR na sociálnej sieti. K incidentu malo dôjsť približne o 12.45 h.

„Na mieste činu skonal aj 39-ročný muž, ktorý mal viacnásobné strelné poranenia v rôznych častiach tela, ktorým na mieste podľahol,“ doplnil hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Policajti odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave na prípade naďalej intenzívne pracujú a vykonávajú ďalšie potrebné procesné úkony. Ďalšie okolnosti tohto skutku, ako aj okolnosti a príčiny, ktoré mu predchádzali, sú v týchto chvíľach predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Správu budeme aktualizovať.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM