Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Exmanželka Andreja Danka konvertovala na islam!

Eva Danková pracuje vo Veľkej Británii ako upratovačka a dokonca musela ísť pred súd pre obvinenie z falošného manželstva s Pakistancom.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Exmanželka Andreja Danka konvertovala na islam!
Zdroj: internet

Slovenka Eva má podľa britského portálu Mail Online skutočne exmanžela, ktorý sa volá Andrej Danko. Ide však iba o menovca predsedu slovenského parlamentu, hoci aj on je rozvedený. Jeho exmanželka sa volá Silvia. Príbeh Evy je však dostatočne pútavý aj bez známeho mena.

PREČÍTAJTE SI: SVET O SLOVENSKU: Bombový útok na rodinu spod Tatier v Severnom Írsku

Zradila ju gramatika

Mail Online píše, že Eva (42) a Muhammed Khalil sa dostali pred sudcu pre obvinenie z falošného manželstva. Všetko prasklo vďaka malej chybe. „Fingovaná svadba medzi slovenskou ženou a pakistanským mužom sa prevalila v okamihu, keď nevesta nedokázala správne napísať meno svojho ženícha,“ píše portál.

Osudným sa im stal register, kde sa obaja ako cudzinci museli pred svadbou prihlásiť. „Eva Danková napísala Muhammedovo priezvisko ako Kallih namiesto Khalil,“ vypovedala na súde pracovníčka registra Lynda Fordham. Keď si túto osudnú chybu všimla, zalarmovala políciu.

Podozrivým bolo aj to, že údajní zaľúbenci nedokázali spolu hovoriť jedným jazykom. Zatiaľ čo Muhammed rozprával s úradníčkou bez problémov po anglicky, Eva požiadala o tlmočníka. Svadba sa ako podozrivá mala zastaviť, ale keďže v ten deň husto snežilo, nastal zmätok v komunikácii úradov, a tak sa „zamilovaný pár“ predsa len zosobášil.

PREČÍTAJTE SI: SVET O SLOVENSKU: Zločinov z nenávisti vo Veľkej Británii rekordne pribúda

Už raz vydatá

Aby problémov nebolo dosť, britské úrady Evu obvinili ešte aj z mnohomužstva. „Nevesta mala byť v čase svadby vydatá za Slováka Andreja Danka,píše Mail Online. Eva to však poprela. Vraj bola presvedčená o tom, že s Andrejom Dankom sú už rozvedení.

Mladomanželia vyhlásili, že sa vzali z lásky a pred sudcom vymenúvali aj svoje obľúbené spoločné činnosti: „Jedenie zeleninovej polievky, sledovanie televízie a nakupovanie.“ Muhammed ešte dodal detaily toho, čo nosí Eva oblečené večer do postele a tiež sa pochválil, že jej kúpil zásnubný prsteň značky Argos.

Eva pracuje vo Veľkej Británii ako upratovačka. Na súde vyhlásila, že jej manžel sa kvôli nej učí po slovensky a ona konvertovala na islam. Veľmi pravdepodobná je však aj iná verzia ich „lásky.“ Muhammed pracuje v krajine ako kuchár v pizzerii a už mu vypršali víza. Svadbou s občiankou EÚ by sa mu pobyt oveľa ľahšie zlegalizoval. On však odmietol, že by Eve za ich manželstvo zaplatil akékoľvek peniaze.

PREČÍTAJTE SI: SVET O SLOVENSKU: Do basy za dva nože?! V Belfaste áno

Muhammed Khalil a Eva Danková
2
Galéria
Zdroj: internet
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM