Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Norbert mal v Nemecku ZNÁSILNIŤ ženu pred očami jej dcérky!

Nemecko je v šoku z nechutného sexuálneho útoku. Zverstva sa mal dopustiť 38-ročný Slovák.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Norbert mal v Nemecku ZNÁSILNIŤ ženu pred očami jej dcérky!
Zdroj: TASR/DPA

Nemecký Landshut ostal v šoku zo sexuálneho útoku. Ako informoval portál Bild, 38-ročný Slovák Norbert mal znásilniť 27-ročnú Rumunku. Na všetko sa musela pozerať jej 5-ročná plačúca dcérka.

Dráma pri dverách bytu

Slovák sa aktuálne postavil pred súd, no prípad sa stal ešte koncom júla. Približne o 5.00 hodine mal Norbert zvoniť a búchať na dvere, aby mu žena otvorila. Podľa prokuratúry sa mladá mamička bála o seba aj o svoju dcérku. Na agresívneho muža nakričala a dvere mu neotvorila.

Norbert však na odchod ani nepomyslel. „Okolo 5.08 sa mu podarilo dostať cez otvorené okno do obývačky. Okamžite vošiel do spálne, opýtal sa, či je doma manžel a predstieral, že je z polície a Interpolu,“ píše Bild.

Podľa informácií z prokuratúry Slovák žene vytrhol z ruky mobil, s ktorým zavolala na tiesňovú linku, a rozbil ho o drevený rám postele.

Brutálny útok

Ženu niekoľkokrát pred zrakom dievčatka udrel do tváre a po hlave a zvalil ju na pohovku.

„Norbert L. podľa prokuratúry v najbližších minútach dvakrát sexuálne napadol mladú matku bez kondómu. Poškodená pri čine utrpela rôzne zranenia. Nakoniec sa jej podarilo vyslobodiť a ujsť k susedom,“ dodáva server.

Tvrdí, že sa to nestalo

Norbert následne ušiel. Polícia ho chytila neďaleko miesta činu v malom bavorskom mestečku. Slovák prostredníctvom obhajcu tvrdí, že ženu neznásilnil.

Podľa jeho slov sa s mladou mamičkou zblížil už pred údajným útokom. Podľa obhajcu vraj k znásilneniu a ani pohlavnému styku nedošlo. Rumunka ho vraj mala požiadať, aby ju v byte navštívil.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM