Rôzne

TIPY NA VÍKEND: Oči poteší festival maskotov i lyžovanie v bikinách

V lyžiarskom stredisku na Liptove si aj tento rok zalyžujú na svahoch iba v bikinách. Pre rodiny s deťmi je pripravený festival maskotov.

Ilustračný obrázok k článku TIPY NA VÍKEND: Oči poteší festival maskotov i lyžovanie v bikinách
Zdroj: Tatry Mountain Resorts

Bratislavský kraj

Bratislava – 17. ročník ankety OTO – Osobnosť televíznej obrazovky sa uskutoční v sobotu priestoroch novej budovy SND na Pribinovej 17.

Bratislava – Udeľovanie cien Radio Head Awards 2017 sa uskutoční v nedeľu o 19.00 h v Starej tržnici na Námestí SNP 25.

Trnavský kraj

Hlohovec – Podujatie „Kamilka na potulkách vesmírom“, ktoré pútavou detskou formou oboznamuje so súhvezdiami severnej oblohy, základnými poznatkami o slnečnej sústave vrátane pohybov Zeme, sa uskutoční v nedeľu o 16.00 h vo Hvezdárni a planetáriu M. R. Štefánika na Sládkovičovej 41. Program bude doplnený videom Slniečkova rodina.

Trenčiansky kraj

Trenčín – Burza starožitností, zberateľských predmetov a zaujímavostí a gazdovské trhy budú v sobotu od 07.00 – 12.00 h v priestoroch výstaviska Expo Center, K výstavisku 14.

Nitriansky kraj

Nové Zámky – Festival maskotov sa začne nedeľu o 14.00 h v športovej hale Milénium na Jiráskovej 25. Stretnutie 22 rozprávkových postavičiek na jednom mieste. Deti sa budú môcť fotiť, zabaviť, zatancovať si s maskotmi na detskej diskotéke. Vyblázniť sa na nafukovacích atrakciách, nechať si vyrobiť niečo z balónov od Šaša a užiť si rozprávkový deň.

Zdroj: TASR

Žilinský kraj

Jasná – V lyžiarskom stredisku na Liptove si aj tento rok zalyžujú na svahoch iba v bikinách. V sobotu 11. marca budú už po šiesty raz zhadzovať lyžiari teplé oblečenie. Hromadný zjazd v bikinách štartuje o 13. hodine.

Banskobystrický kraj

Banská Bystrica – Siedme seniorálne stretnutie Zvolenského seniorátu v rámci misijného podujatia pri príležitosti 500. výročia reformácie „Oslobodení Božou milosťou“ sa uskutoční v nedeľu o 10.00 h v Evanjelickom a. v. chráme Božom na Lazovnej 42.

Prešovský kraj

Stará Ľubovňa – Poetická Ľubovňa – vyhodnotenie 25. ročníka celoslovenskej literárnej súťaže začínajúcich autorov sa uskutoční v sobotu o 13.00 h v obradnej sieni mestského úradu. Literárnym hosťom programu bude Marika Smoroňová.

Košický kraj

Košice – FESTIVAL PROTIBET 2017, 10. marca 2017 o 17:00, Kino Úsmev. Festival ProTibet 2017 predstavuje jedinečnú príležitosť dozvedieť sa viac o tibetskej kultúre. Hlavným hosťom tohto ročníka je budhistický mních Pema Samdup, ktorý príde besedovať aj sypať pieskovú mandalu.

Ilustračné foto, TASR

Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM