ELA Zo zahraničia

V Rakúsku padol historický jackpot: Výherca 240 miliónov prezradil TAKTIKU!

Rakúsko je krajina milionárov a tých, ktorým praje šťastie v hre!

Ilustračný obrázok k článku V Rakúsku padol historický jackpot: Výherca 240 miliónov prezradil TAKTIKU!
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Rakúšania majú ďalšieho milionára! U našich susedoch sa tipovaniu darí, rakúski občania v tomto roku vyhrali Europot, ako označujú jackpot v tejto lotérii, už trikrát.

Majú šťastie v hre

Po poslednej piatkovej výhre je v Rakúsku vďaka Euromillions už 40 nových milionárov.

Najnovšie sa výherca raduje z rozprávkovej sumy 240 miliónov eur Podarilo sa mu to po zadaní 20 tipov, uviedol portál oe24.at, ktorý s neznámym šťastlivcom urobil aj rozhovor.

Portál informoval bližšie o tom, ako muž z Rakúska pri tipovaní postupoval. Všetky čísla si vyberal on sám a takmer štvrťmiliardovú výhru mu priniesol až posledný z jeho 20 tipov. Výhra ho prekvapila a už uvažuje o ďalších krokoch.

Aká bola taktika?

Cez svoj mobil aj počítač zadal celkom 20 tipov na webe win2day.at. Všetky čísla si potom vyberal sám. Ten posledný trafil jackpot.

„Prvých pár hodín ako výherca milióna dolárov bolo náročných na môj krvný tlak. Čoskoro však bolo možné štruktúrovane premýšľať o budúcnosti,“ povedal výherca s tým, že uvažuje o rozhovore s poradcom pre vysoké výhry.

Peniaze sa k výhercovi dostanú bez akýchkoľvek zrážok. Podľa portálu si však musí Rakúšan uplatniť nárok do štyroch týždňov. Potom musí len počkať, kým sa výhra pripíše na účet, ktorý lotérii poskytol.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM