Monika Gécziová Regióny

FOTONÁVRAT ku Dňom na farme: Hornotopliansky jarmok prilákal tisícky ľudí

Akcia, ktorá počas dvoch dní prilákala na farmu do Gaboltova tisícky ľudí. Ako to tam vyzeralo? Pozrite si v našej fotoreportáži!

Ilustračný obrázok k článku FOTONÁVRAT ku Dňom na farme: Hornotopliansky jarmok prilákal tisícky ľudí
25
Galéria
Zdroj: Alisu photo-graphy

Počas víkendu 13. a 14. októbra sa Farma Busov v Gaboltove zaplnila deťmi i dospelými, ktorí si prišli vychutnať atmosféru Dní na farme. Hornotopliansky jarmok sľuboval bohatý program a kopec zábavy a rozhodne nesklamal. Počasie vyšlo na jednotku a spokojnosť neskrývali ani samotní organizátori.

„Najväčšiu radosť máme z atmosféry, ktorú vytvorili všetci návštevníci. Počas dvoch dní ich prišlo približne 5 tisíc,“ uviedla Katarína Hankovská z Farby Busov Gaboltov s tým, že podľa plánu vyšiel aj pripravený program.

V tom sa predstavilo množstvo nielen ľudových a folklórnych skupín či jednotlivcov a nechýbala ani diskotéka a ľudová veselica. V sprievodnom programe sa predstavili jednotlivé obce vo varení a ukážkach remesiel, drobnochovatelia či ľudoví remeselníci. Počas oboch dní sa súťažilo a na svoje si prišli aj deti.

„Veľký úspech mal práve program pre deti, a to najmä vozenie sa na traktoroch a kombajnoch, lukostreľba, tvorivé dielne i jedinečný živý strom Edo Drewo,“ prezradila Hankovská a dodala, že Dni na farme plánujú organizovať pravidelne každý rok.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z Hornotoplianskeho jarmoku!

OBRAZOM: Hornotopliansky jarmok v Gaboltove dopadol na jednotku
25
Galéria
Zdroj: Alisu photo-graphy
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM