Prokop Slováček Správy

VIDEO: Arogancia našich vodičov opäť šokuje! V USA, naopak, nechali autá na diaľnici pristáť lietadlo

Aj našej polícii už došla trpezlivosť a ako varovanie pred jazdou s alkoholom v krvi uverejnila šokujúce video. Najnovší príklad z USA však dokazuje, že na cestách sa dá správať aj tolerantne.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Arogancia našich vodičov opäť šokuje! V USA, naopak, nechali autá na diaľnici pristáť lietadlo
Zdroj: Dnes24.sk

Z arogancie našich vodičov behá mráz po chrbte. Cez víkend pohlo celým Slovenskom video, na ktorom vodič blokuje sanitku a odmieta ju dlhé minúty pustiť dopredu. V kabriolete sedel Boris Záhumenský (45) z Partizánskeho. Jeho šokujúce správanie už začala vyšetrovať polícia.

Opila sa a zabíjala

Druhý šokujúci prípad končiaci smrťou sa odohral v nedeľu na ceste v smere od obce Vojčice na Horovce. Vodička Miroslava (30) na Peugeote v rýchlosti 131 kilometrov najprv šnurovala cestu zo strany na stranu a potom narazila do protiidúceho auta. Pri nehode vyhasol život nevinnej Mišky (20).

PREČÍTAJTE SI AJ: VIDEO zachytilo tragickú zrážku áut na Zemplíne: Zábery, z ktorých mrazí!

„Vodička v Peugeote mala 2,5 promile alkoholu. Verejnosť si musí uvedomiť, čo spôsobuje alkohol za volantom," povedala hovorkyňa polície Jana Mesárová. Opitá Miroslava z Trebišova bude pravdepodobne obvinená z prečinu usmrtenia, za ktorý jej hrozí štyri až 10 rokov,“ uviedla

Rozostúpili sa lietadlu

O tom, že na cestách sa dá správať aj tolerantne svedčí aktuálny prípad z USA. Na frekventovanej diaľnici v štáte Mississippi dokázalo pristáť malé jednomotorové lietadlo. Podľa agentúry AP pilota prinútil k núdzovému manévru nedostatku paliva.

Keď autá zbadali lietadlo nad svojimi hlavami pochopili čo sa deje. „Zapli sme výstražné svetlá, spomalili na jeho rýchlosť a tak sme mu umožnili pristáť, povedala pre televíziu WLOX-TV Sarah Washburnová.

Foto: http://local15tv.com, Polícia SR

foto nehoda a lietadlo
20
Galéria
Mrazivé zábery tragickej zrážky áut na Zemplíne
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM