Rôzne Zo Slovenska

VIDEO: Svadobný bašavel ako vystrihnutý z filmu! Honosná hostina Rómov valcuje internet

Volajú sa Lukáš a Evka. Mladomanželia, ktorých video z "Dňa D" je veľkým hitom internetu. Luxus tromfne aj film Moja tučná grécka svadba!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Svadobný bašavel ako vystrihnutý z filmu! Honosná hostina Rómov valcuje internet
Zdroj: YouTube.com

Svadobné video, o ktoré sa podelili 19-ročná Eva a 20-ročný Lukáš, je momentálne veľkým hitom internetu. Ich svadobný deň pripomína veľkolepý americký film.

Iba garderóby mladého manželského páru, ktorí vzťah spečatili pred pár dňami v Michalovciach, vyráža dych. Luxusná róba nevesty bola zdobená zlatou čipkou. Podľa informácií Nového Času stála 3 500 eur. V podobnej sume bola aj zlatá korunka.

Topánky, doplnky a šperky nevesty vyšli na 3 500 eur. Nešetrilo sa ani na ženíchovi, ktorý do manželstva vstúpil v obleku ušitom na mieru za 1 500 eur. Na hostine tiekli stovky litrov najdrahšieho alkoholu, nechýbali poschodové torty a drahé dary.

Čítajte aj: Druhá najpočetnejšia národnosť? V Michalovciach sú to Rómovia

Rómsky bašavel bol luxusný a prepychový. Nechýbala biela limuzína, plné stoly jedál, a nevesta ovešaná päťsto eurovkami či rozdávanie peňazí pre hudobníkov kapely. Otec nevesty, 39-ročný Roman odhadol, že štvordňová paráda v rómskom štýle stála približne 35-tisíc eur.

Zdroj: YouTube.com
Luxusná svadba
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM