Zo Slovenska

Z KAŽDÉHO KÚTA: Čas ísť na jahody, kúpaliská i na východ Slovenska

Sezóna sladkých jahôd je tu. Koľko si zaplatíme v obchode a pri samozbere? Hitom je cvičenie na vode. Otvorili sa aj brány kúpalísk, lákavá je aj ísť do nemocnice v Košiciach. Prečo?

Ilustračný obrázok k článku Z KAŽDÉHO KÚTA: Čas ísť na jahody, kúpaliská i na východ Slovenska
Zdroj: TASR

Pestovatelia jahôd prišli pre nedávne mrazy o značnú časť úrody, čo sa môže podpísať aj na cene. Jahodovú tortu či džem si však môže dopriať každý. Nazbierajte si sladkú delikatesu sami. Jahodová mapa Slovenska. Ako získať voňavé ovocie za rozumnú cenu?

Zabudnite na aqua aerobik, cvičenie na trampolínach alebo zumbu. Najnovším fitness hitom je aquaphysical – cvičenie na špeciálnych žinenkách plávajúcich na vode. "Ako najlepšie schudnúť do plaviek? Najnovším hitom je cvičenie na vode ":http://www.dnes24.sk/…-vode-239436

Pre bratislavské kúpaliská sa začala sezóna, teplota vody je nad 20 stupňov Celzia.

Má takmer sto rokov, vzácne stromy ginko biloba či jedinečnú zeleň. Nemocničný park v metropole východu je nadčasový svojou fontánou a francúzskym štýlom. "FOTO: Romantika vo francúzskom parku? Stačí ísť na prechádzku do nemocnice v Košiciach ":http://www.dnes24.sk/…ciach-239471

Máte poslednú možnosť! Máj, mesiac lásky, pomaly končí a keď ste si doteraz nestihli užiť romantiku vo dvojici, my vám s nápadom pomôžeme. Vyberte si z piatich miest v Košiciach. Nájdete ich tiež na fotografiách.

Čítajte aj: Retronádhera v Spišskej: Do mesta dorazili autá, aké bežne nestretnete! FOTO

Ilustračné foto, TASR

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM