TOS Lifestyle

Za zväčšenie pŕs zaplatila majland: TAKTO vyzerala Dolli z Ruže pre nevestu pred úpravami!

Jedna z najvýraznejších súťažiacich v reality šou Ruža pre nevestu vyzerala pred niekoľkými rokmi úplne inak. Prečo sa rozhodla pre plastické vylepšenia?

Ilustračný obrázok k článku Za zväčšenie pŕs zaplatila majland: TAKTO vyzerala Dolli z Ruže pre nevestu pred úpravami!
4
Galéria

Danielu Nikoletu Kortišovú, ktorá sa prezentuje pod prezývkou Dolli a pýši viacerými úpravami, si môžu diváci pamätať z inej reality šou. Bola totiž súčasťou šiestej série Farmy.

Prsia v cene auta

Ako poznamenala pre web Markízy, už na Farme mala „spravené“ pery. „Neskôr som si dala zväčšiť prsia, a to konkrétne dvakrát. Okrem toho nemám na sebe nič iné vylepšené, ak nerátam botox. Najdrahšie boli rozhodne prsia, ktoré som si druhýkrát dala spraviť u svetovo známeho plastického chirurga doktora Maxima Ivanchuka,“ u­viedla.

Rodáčka z Považskej Bystrice priznala, že ju táto druhá operácia pŕs vyšla na 12-tisíc eur.

Staré fotografie

Práve pre svoj výzor je neprehliadnuteľná a je aj jednou z najvýraznejších postáv novej série markizáckej šou Ruža pre nevestu. Často sú jej úpravy témou diskusií na sociálnej sieťach. Ako vyzerala pred nimi?

Fotografie spred 10 rokov, ktoré má zverejnené na svojom facebookovom profile, si môžete pozrieť v pripojenej fotogalérii.

Na margo zákrokov uviedla, že sa za nimi neskrýva nízke sebavedomie. Páči sa jej byť iná, extravagantná a pútať pozornosť.

Článok pokračuje pod fotogalériou.

Desaťročné fotografie Dolli z Ruže pre nevestu
4
Galéria

Hviezda Ruže

„Od tejto šou očakávam poriadnu zábavu a že si nájdem chlapa svojho života,“ zareagovala Dolli na otázku, prečo sa prihlásila do Ruže pre nevestu.

V poslednej odvysielanej epizóde hrala jednu z hlavných úloh. Doteraz tam bola ako jediná mamička prezentovaná iná súťažiaca, no ona sa ženíchovi Radkovi priznala, že je tiež mamou. Doplnila, že pre nevyriešené záležitosti okolo starostlivosti o tom v šou nahlas nehovorí.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM