TOS Zo zahraničia

ZÁZRAK? Bábätko ožilo počas pohrebu! Skoro ho pochovali zaživa

Aj keď táto neuveriteľná udalosť má smutný koniec, rodina dievčatka je presvedčená, že sa stal zázrak.

Ilustračný obrázok k článku ZÁZRAK? Bábätko ožilo počas pohrebu! Skoro ho pochovali zaživa
Zdroj: Unsplash.com

Už niekoľko dní sa v Paraguaji nehovorí o inom ako o možnom zázraku. Ako informoval server La Nación, 12. apríla sa budúca mamička cítila zle a mala problémy s dýchaním. Okamžite ju previezli do nemocnice.

Lekári museli rýchlo konať a rozhodli sa pre cisársky rez, aj keď bola žena len v siedmom mesiaci tehotenstva. Žiaľ, konštatovali smrť bábätka.

Šok na pohrebe

Nastal deň pohrebu, jeho telíčko bolo uložené v malej biele rakve a začali sa prípravy na pohreb. Rakva bola uložená v pohrebnom ústave, v rozlúčkovej miestnosti. Najprv zatvorená, neskôr ju otvorili, aby sa príbuzní mohli ešte rozlúčiť.

Keď k rakve pristúpil strýko bábätka, zostal v šoku. Dievčatko, ktoré malo byť mŕtve, začalo javiť známky života a hýbať hlavou.

Šokovaný muž spustil okamžite poplach, dievčatko naozaj dýchalo a bilo jej srdce. Nastal zmätok, panika. Bábätko sa okamžite vrátilo do nemocnice.

Čo hovoria lekári?

Tam ho umiestnili do inkubátora. „Keď ju doktor chytil, začala plakať. Lekári nám povedali, že je to zázrak. Je strašné, že sme ju skoro pochovali zaživa,“ uviedol pre paraguajské médiá otec bábätka.

Príslušné orgány začali vyšetrovanie s cieľom zistiť, ako sa mohlo stať, že bolo dieťa vyhlásené za mŕtve. Predstavitelia nemocnice hovoria o tom, že mohlo byť v stave katalepsie, ktorý sa vyznačuje nedostatočnou reakciou na vonkajšie podnety, stratou vedomia a stuhnutím tela.

Podľa rodiny dievčatka a obyvateľov ožilo vďaka svätenej vode, ktorou bolo pokropené.

Smutný koniec

Tento šokujúci, no skutočný príbeh má smutný koniec. Lekári bojovali o život dievčatka niekoľko dní, no jeho stav bol príliš vážny. Podľa La Nación zomrelo uplynulý piatok. Tentoraz už naozaj.

Napriek smrti bábätka, rodina považuje udalosť, ktorá sa odohrala, za zázrak.

Foto: ilustračné

🌎 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐜𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 BEBÉ RESUCITA DURANTE SU #FUNERAL * La familia atribuye el hecho a una intervención divina y nombra a...

Posted by Vox Populi Huaxteca on Thursday, April 18, 2024

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM