Webnoviny - Svet

Žiline údajne hrozí pokuta za vysoké vstupné

WEBNOVINY.SK

Ilustračné foto SITA/Ján Grajciarík ŽILINA 14. Septembra (WEBNOVINY) – Slovenskému futbalovému šampiónovi MŠK Žilina hrozí pokuta za privysoké ceny vstupeniek na stredajší zápas 1. kola základnej F-skupiny Ligy majstrov 2010/2011 proti FC Chelsea. Informoval o potom portál sports.yahoo.com s odvolaním sa na zdroj zo štruktúr Európskej futbalovej únie (UEFA).

Vedenie „šošonov“ pôvodne stanovilo cenu za jednu vstupenku na 300 eur, pod tlakom verejnosti však lístky zlacneli na 150, resp. 100 eur. „Vieme o tejto situácii a čaká nás o nej diskusia,“ povedal pre yahoo.com nemenovaný zdroj z UEFA. Vlastníci permanentiek na stretnutia mužstva spod Dubňa mali od začiatku možnosť zakúpiť si lístky za 50 eur. Americký spravodajský portál ďalej pripomenul, že cena vstupeniek na ligové zápasy MŠK Žilina je 4 – 20 eur a priemerná mesačná mzda na Slovensku v roku 2009 bola 744 eur.

Štadión pod Dubňom s kapacitou 10 892 divákov na stredajší duel MŠK Žilina – FC Chelsea s výkopom o 20.45 h je už dávno beznádejne vypredaný.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM