Webnoviny - Svet

Zuzana Zlochová hráčkou mesiaca august podľa ITF

WEBNOVINY.SK

Slovenská tenistka Zuzana Zlochová Foto: SITA LONDÝN 14. septembra (WEBNOVINY) – Slovenská tenistka Zuzana Zlochová sa stala hráčkou mesiaca august podľa Medzinárodnej tenisovej federácie za výkony na turnajoch pod hlavičkou ITF v sledovanom období. Informáciu aj s profilovým článkom priniesla oficiálna internetová stránka ITF.

Dvadsaťročná členka TK Baník Prievidza Zlochová po svojom návrate z Kanady získala od konca júla trofeje v srbskom Paliči, poľskej Ilawe a Doboji aj Brčku v Bosne a Hercegovine. Vo svetovom rebríčku WTA Tour poskočila z 505. na 383. miesto. V tomto období má zverenkyňa Jozefa Krausa štatistiku 27 triumfov – 3 prehry (z nich jedna skrečom pre žalúdočné problémy). Minulý týždeň sa bojnickej rodáčke nepodarilo obhájiť primát v Sarajeve, kde pred rokom dosiahla svoj premiérový singlový titul na okruhu ITF. Vo štvrťfinále prehrala s Bulharkou Viktoriou Tomovovou.

„To dievča hralo slušne. Predtým dva dni pršalo a kurt bol taký mokrý, že sa nedalo šmyknúť – to mi nevyhovuje. Navyše, bola riadna zima, hrala som v dlhých rukávoch. Nevadí: 34 bodov za 4 turnaje, to by som nikdy nečakala,“ uviedla Zuzana Zlochová pre agentúru SITA.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM