han Šport Ostatné športy

Ani ONA nebola výnimkou: Verili by ste, že takto DRALA lavice Kuzminová?! FOTO

Každý sme to museli absolvovať! Máme na mysli to, byť žiakom či neskôr študentom. Výnimkou nebola ani bývalá biatlonistka Anastasia Kuzminová!

Ilustračný obrázok k článku Ani ONA nebola výnimkou: Verili by ste, že takto DRALA lavice Kuzminová?! FOTO
6
Galéria

Žiaci na Slovensku už majú za sebou druhý deň v novom školskom roku. V minulosti sme to museli absolvovať všetci.

Prváčka ešte v Rusku

Ako je vám možno známe, tak Nasťa sa zoznámila so svojim budúcim manželom Danielom Kuzminom v roku 2006 počas sústredenia na ľadovci Dachstein v Rakúsku. O rok už bola svadba a narodenie prvorodeného syna Jeliseja. Slovenské občianstvo získala v roku 2008, odkedy aj žije v Banskej Bystrici. Keďže sa narodila v ruskom meste Ťumeň na ďalekom Sibíri, tam aj začala chodiť do školy.

Spomienky na školu a ústavu SR

Treba pripomenúť, že Anastasia 28. augusta oslávila 36 rokov a nezabudla ani na 1. september. Ten je u nás štátnym sviatkom ako Deň Ústavy Slovenskej republiky. Rovnako aj v Rusku ide o významný dátum. „Čo dnes oslavujeme? Na Slovensku je Deň Ústavy. V Rusku je… Nie som si istá, či to môžem nazvať deň vedomostí. V podstate je to deň návratu do školy po prázdninách. Niektorí sa tešia aj ako z prvého dňa jesene,“ napísala Nasťa Kuzminová na sociálnej sieti a pridala aj niekoľko záberov do čias, kedy bola školáčkou, resp. študentkou.

View this post on Instagram

Co dnes oslavujeme? Na Slovensku je Den Ustavy Slovenskej republiky📖🇸🇰 V Rusku je #ДЕНЬЗНАНИЙ 📚👩‍🏫👨🏻‍🏫🇷🇺, nie som si ista, ci to mozem nazvat DEN VEDOMOSTI...v podstate je dnom navratu do skoly po prazdninach☝️ Ale niektori sa tesia aj z "prveho dna" JESENE🍁🍂 #prvySeptember ————————————- Дорогие друзья! С первым СЕНТЯБРЯ! всех кто с теплом в душе вспоминает свои школьные годы, сохранил благодарность в сердце своим школьным учителям и преподавателям👨🏻‍🏫👩‍🏫, а может быть с трепетом смотрит уже на своих детей, которые идут в первый класс📚 Счастливых школьных лет!🤗

A post shared by Anastasia Kuzmina (@nastja.kuzminova) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM