Milan Hanzel Šport Hokej

Detská hra priamo na striedačke? Pre Tatara to nie je problém ani v NHL! VIDEO

Tú hru pozná každý! Ide o detskú "brnkačku": kameň, papier, nožnice. No, a to predviedol počas zápasu hokejovej NHL slovenský útočník Tomáš Tatar.

Ilustračný obrázok k článku Detská hra priamo na striedačke? Pre Tatara to nie je problém ani v NHL! VIDEO
Zdroj: TASR

Rodák z Dubnice nad Váhom sa udomácnil v klube Montreal Canadiens a patrí medzi lídrov kanadského klubu.

Parťák s Gallagherom

Tomáš je známy tým, že sa v každom mančafte, kde pôsobil, zaradil medzi miláčikov. A to nielen publika, ale aj ostatných hráčov. Tak tomu je aj teraz, keď si skvele rozumie s útočníkom Brendanom Gallagherom. Dôkazom toho sú nielen spoločné fotky, ktoré sú roztrúsené po sociálnych sieťach, ale aj posledný počin tejto dvojice.

„Strihli“ si v priamom prenose

Počas súboja Montrealu na ľade Ottawy Senators do konca zostávali dve minúty, keď rozhodca nariadil, aby niekto z tímu Canadiens zamieril na trestnú ľavicu namiesto Nicka Cousinsa, ktorý bol vylúčený do konca zápasu. Jeho nižší trest si však musel odsedieť niekto zo striedačky. No, a Gallagher s Tatarom to zobrali ako chlapci na ulici a rozhodli sa si o tom „strihnúť“. Keďže Slovák prehral, porúčal sa na trestnú ľavicu on. „Bolo to zábavné,“ bavil sa na tom aj gólman Montrealu Price.

Zdroj: YouTube.com
View this post on Instagram

Friendly reminder that the @RONAinc Skills Competition is on Sunday! $10 TICKETS AVAILABLE » goha.bs/31tlJpj • Rappel amical: le Concours d’habiletés @RONAinc a lieu ce dimanche! BILLETS À 10$ DISPONIBLES » goha.bs/2GYYF8u ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀. #GoHabsGo #montrealcanadiens #habs #NHL #Hockey #mtl

A post shared by ⠀⠀ ⠀@BGALLY.11 ♡ (@teamga11y) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM