Magazín

FOTO: Drží muž počas zápasu s ČSSR mobilný telefón? Pravda vás možno prekvapí

Naprieč internetom sa šíri čiernobiela fotografia, ktorá baví širokú verejnosť. Je na nej neznámy muž s niečím, čo na prvý pohľad pripomína známu technickú vychytávku.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Drží muž počas zápasu s ČSSR mobilný telefón? Pravda vás možno prekvapí
Zdroj: Twitter.com/Scary.Planet on Snapchat , pixabay.com

Svet pobláznila čiernobiela fotografia z roku 1962. Tá sa spája s našou krajinou! Istá momentka totiž zachytáva futbalový zápas medzi Československom a Brazíliou počas majstrovstiev sve­ta.

Napriek tomu, že na fotke je ústrednou postavou vtedajší kapitán brazílskej reprezentácie Maura Ramosa s víťaznou trofejou v rukách, mnohé pohľady sa nateraz upierajú úplne inam.

Kam? Všetku pozornosť si uchmatol neznámy muž stojaci čelom k futbalistovi. Je to práve on, čo zatienil športovú hviezdu!

Vyklápací telefón

Cudzinec postáva medzi reportérmi a novinármi a drží nad hlavou niečo, čo na prvý pohľad pripomína vyklápací telefón. Záverečnou bodkou je póza futbalistu, ktorý tento dojem ešte umocňuje.

Všetko na prvý pohľad vyzerá tak, akoby neznámemu mužovi ešte pózoval. Fotografia sa ihneď stala terčom zábavy a vtipov.

Prvé sklápacie telefóny sa objavili na trhu o niekoľko desiatok rokov neskôr. Čo teda drží „cestovateľ v čase“? Prečítate na druhej strane.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM