TOS Lifestyle

Mladý kuriér túžil po dome, nemohol si ho dovoliť: Nakoniec kúpil TRI za 11-tisíc eur!

35-ročný kuriér nezarába veľa, no sna o vlastnom dome sa nevzdal a napokon našiel riešenie.

Ilustračný obrázok k článku Mladý kuriér túžil po dome, nemohol si ho dovoliť: Nakoniec kúpil TRI za 11-tisíc eur!
7
Galéria

35-ročný Škót Rob Davies nezarába toľko, aby si mohol doloviť v rámci tamojšieho realitného trhu vlastný dom. Tohto sna sa však nikdy nevzdal a nakoniec našiel spôsob, ako sa k nehnuteľnosti dopracovať.

A to dokonca bez hypotéky!

Nový domov v Bulharsku

Ako informujú britské médiá, pomohla mu k tomu náhoda. Zvykol si prezerať realitné weby a pri prehliadaní ponúk na platforme eBay na neho vyskočil dom v Goljamo Kruševo, dedinke na severovýchode Bulharska.

Zaujala ho cenovka, stál okolo 3500 eur. Okamžite, bez porady s manželkou, poslal správu, že ho berie a zaplatil zálohu necelých 250 eur.

„Boli to v podstate len štyri steny so strechou, ale boli naše. Bolo skvelé tam ísť,“ povedal pre Channel 4, ktorý kúpil za podobnú cenu aj ďalšie dva domy v rovnakej obci. Berie to ako investíciu pre svoje deti.

Kusisko práce pred ním

Okrem toho, že nehnuteľnosti sa nachádzajú v Bulharsku, má to ešte jeden háčik. Potrebujú veľkú rekonštrukciu. Pre predstavivosť, musí sa vysporiadať so zatekajúcou strechou či chýbajúcimi oknami.

Škót však kúpy vôbec neľutuje a práve naopak, nevylučuje, že v budúcnosti kúpi aj štvrtý dom. Ako priznal, zapáčila sa mu aj z jeho pohľadu priam až idylická dedinka, ktorá je takmer ľudoprázdna.

Je pripravený na toto veľké dobrodružstvo a zdá sa, že o postupe plánuje informovať na sociálnych sieťach. Ktovie, možno sa z neho vďaka týmto krokom stane úspešný tvorca digitálneho obsahu.

Niekoľko fotografií už zverejnil na sociálnej sieti, zopár z nich si môžete pozrieť v pripojenej galérii.

Škót kúpil tri domy v Bulharsku, každý stál okolo 3 500 eur
7
Galéria

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM