Aktualizované KAW Krimi

FOTO: Na D1 sa prevrátil kamión. Vodiča zachraňujú, diaľnica je čiastočne neprejazdná

Hasiči poskytujú jednému zranenému človeku prvú pomoc.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Na D1 sa prevrátil kamión. Vodiča zachraňujú, diaľnica je čiastočne neprejazdná
5
Galéria

Na diaľnici D1 sa stala vážna nehoda! Došlo k nej dnes krátko pred jedenástou hodinou na 24. kilometri v smere zo Senca do Bratislavy. Na ceste leží prevrátený kamión s pieskom, hasiči a záchranári zachraňujú vodiča.

„Po príjazde hasičov bolo prieskumom zistené, že ide o dopravnú nehodu nákladného vozidla prevážajúceho piesok. Hasiči poskytujú jednej zranenej osobe predlekársku prvú pomoc, zároveň vykonávajú na havarovanom vozidle protipožiarne opatrenia a zabezpečujú miesto dopravnej nehody,“ uvádzajú hasiči na sociálnej sieti.

„Podľa doterajších informácií vodič nákladného vozidla jazdil v pravom jazdnom pruhu, pričom sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a zišiel ním na nespevnenú časť pravej krajnice,“ priblížila polícia na sociálnej sieti.

Následne mal podľa polície vodič strhnúť volant, aby dostal vozidlo späť do jazdného pruhu. Došlo však k jeho prevráteniu aj s návesom.

Diaľnica je neprejazdná

Úsek je od 13:12 hod. z dôvodu odstraňovania následkov havárie neprejazdný. Polícia odkláňa dopravu v smere na Senec a Pezinok. Ak ste za volantom a mierite spomínaným smerom, využite podľa možnosti iné trasy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM