ELA Zo zahraničia

Panika na pláži v Egypte! Ženu v známom letovisku napadol ŽRALOK, odhryzol jej RUKU!

Egypt je aj o tomto čase plný turistov. V známom letovisku, ktoré navštevujú aj slovenskí dovolenkári, napadol žralok plavkyňu.

Ilustračný obrázok k článku Panika na pláži v Egypte! Ženu v známom letovisku napadol ŽRALOK, odhryzol jej RUKU!
Zdroj: unsplash.com

Egyptské letoviská lákajú ročne tisíce turistov. Krajina faraónov žije najmä z cestovného ruchu. Posledný útok žraloka sa tam udial tento rok v júni. V letovisku Hurghada zabil žralok mladého Rusa.

V stredu však došlo k ďalšiemu útoku morského predátora. Tentoraz na pláži v Dahabe, ktoré sa nachádza na južnom Sinaji blízko známeho letoviska Sharm-el Sheikh. Egyptská ministerka životného prostredia Yasmine Fouadována na sociálnej sieti oznámila uzavretie hotelovej pláže Laguna po tom, čo egyptskú ženu napadol žralok.

Žena, našťastie, prežila, prišla ale o jednu pažu. Jej zdravotný stav je monitorovaný, informuje portál Egypt Today.

Na sociálnych sieťach dokonca začali kolovať videá z osudného dňa. „Žralok napadol človeka v Egypte. Obeti mal odhryznúť ruku priamo pod ramenom,“ zverejnili ľudia na internete potom, ako sa po útoku na pláži rozšírila panika a turisti z nej začali utekať preč.

Obľúbenú pláž sa úrady rozhodli uzavrieť až do odvolania. „Ministerka uzavrie jednu z pláží v Dahabe, kým sa situácia náležite neprešetrí,“ oznámilo ministerstvo.

Ilustračné foto

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM