Ľubomíra Karmanová Rôzne

Po roku si opäť užijeme krásnu náladu: Vieme, kedy sa Lučenec rozžiari vianočnou atmosférou!

Už to pomaly prichádza! Onedlho sa opäť Lučenec po roku rozžiari vianočnou výzdobou. Zisťovali sme, kedy sa už v našom meste môžeme tešiť na vianočnú atmosféru.

Ilustračný obrázok k článku Po roku si opäť užijeme krásnu náladu: Vieme, kedy sa Lučenec rozžiari vianočnou atmosférou!
Zdroj: TASR

Vianoce sa pomaly blížia a k tomuto najkrajšiemu sviatku v roku neodmysliteľne patrí aj vianočná výzdoba. Nielen domácnosti , ale aj mesto sa rozžiari a môžeme tak lepšie nasávať atmosféru blížiacich najkrajších sviatkov celého roka.

Tento rok sa podľa slov hovorkyne Mesta, Michaely Hrnčiarovej, Lučenec rozžiari vianočnou náladou na Mikuláša, teda 6.decembra. „Tak ako každý rok by sa mala začať postupne rozsvecovať vianočná výzdoba od Mikuláša v celom meste,“ upresnila hovorkyňa.

Lučenčania sa tento rok môžu tešiť na viac svetielok, ako po minulé roky. Rozžiari sa totiž aj exteriér nového nákupného centra. „Mesto plánuje vrámci vianočnej výzdoby umiestniť 4,5 m vysokého anjela pred Mestskou tržnicou, snehuliaka na Námestí republiky, obohatiť Kubínyiho námestie vianočných stromčekom a rozsvietiť Begovu ulicu,“ prezradila Hrnčiarová.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Občianske hliadky v meste končia: Nie sú peniaze na ich ďalšie fungovanie

Talentovaný deviatak Dominik z Lučenca má hlavu na správnom mieste: Aha, čo vymyslel!

Dôležité historické medzníky v živote mesta: Viete kedy sme v Lučenci prvý krát telefonovali, či kedy prišiel prvý vlak?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM